ponedeljak , 3 avgusta 2020

Niška Lujza Hej među piscima

Nišlijka Milena Bjelovuk predstavila je svoju prvu knjigu misli, životnih vodilja i smernica “Staza ka sreći -misli za svaki dan“  u izdanju izdavačke kuće „Vrane“ iz Niša. Nakon promocija u Lapovu i Rekovcu i niška publika bila je u prilici da se upozna sa prvencem  Milene Bjelovuk.

 „Utisci su fenomenalni iako nisam očekivale pozive iz tih gradova. Poziv je stigao od opštinske biblioteke „Slovo“ iz Lapova u kojoj se organizuju različite vrste manifestacije za sve uzraste tokom godine, a poseban program je leti. Ove godine on je završen promocijom moje knjige koja je trajala dva sata i kojoj je prisustvovalo 30-tak ljudi, hvali se Milena.

Knjiga je izašla početkom godine za izdavačku kuću „Vrane“ koju je osnovao poznati niški novinar i pisac Branislav Janković.

Inače, autorka je licencirana trenerka metode Lujze Hej jedina u našem gradu. Konstantnim radom sa ljudima došlo se do ovog dela, kaže Milena.

Od naredne godine u Regionalnom centru za edukaciju zaposlenih u obrazovanju u Nišu ova uporna i ambiciozna Nišlijka počeće da održi jednom mesečno predavanje, u dva meseca po jedno filmsko veče i radionice koje će se zakazivati po zainteresovanosti ljudi.

„Nema pravila kada će one održavati kao i što ne postoji ciljna grupa. Sve zavisi od broja zainteresovanosti jer neko želi grupnu, a drugi pak hteli indivudualni rad“,  ističe ona.

Drugo čedo, kako autorka naziva svoja dela, trebalo bi da izađe na jesen naredne godine.

„Snovi se ostvaruju jer pre tačno godinu dana sam bila na predavanju svog mentora koji nam je tada zatražio da poželimo nešto i zamolio nas da se to ostvarilo, puta 10. Meni se sada to ostvarilo“.

Vladana Simić

Takođe pročitajte

Ekstremno visoke temperature – Kako se zaštititi

U Nišu se danas može očekivati dnevna temperatura do 34 stepena. Prognoza UV indeksa pokazuje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.