Nikolina iz Vlasotinca treća u Srbiji iz biologije

Nikolina Stanković učenica osmog razreda Osnovne škole “Siniša Janić” pod mentorstvom profesorke  Marine Nešić postigla je veliki uspeh na republičkom takmičenju iz biologije.

Takmičenje je održano na Biološkom fakultetu u Beogradu a Nikolina je osvojila treće mesto. Ovo nije prvi Nikolinin uspeh jer je u četvrtom razredu osnovne škole učestvovala je na okružnom takmičenju iz matematike a ove godine je zabeležila  visok uspeh na okružnom takmičenju iz engleskog jezika. Bez sumnje se radi o svestranoj učenici koja niže svoje uspehe iz godine u godini.Naša škola nam je omogućila da se prošetamo prelepim beogradskim ulicama. Naravno trud i rad uvek bude nagradjen. Osećala sam se divno u Beogradu. Imala sam malo treme povodom takmičenja, ali vremenom je ona nestala. Kada sam ušla u amfiteatar osećanja su mi bila pomešana, pored toga što sam bila srećna bila sam pomalo i uplašena, ali sada vidim da nije bilo potrebe za tim. Prezadovoljna sam svojim uspehom i nastaviću da se trudim, prenosi nam svoje utiske Nikolina.

“Nikolina Stanković je istrajna i vredna. Sa osvojenim trećim mestom na Republičkom takmičenju, ona je izborila i svoje mesto na listi najuspešnijih učenika naše škole, što me posebno raduje, jer je to dokaz da se znanje još uvek ceni, rekla je nastavnica Marina Nešić.

Takođe pročitajte

Spomenik prirode “Lalinačka slatina” dobija termovizijski nadzor požara

Uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Švajcarske, biološko društvo „Dr Sava Petrović“ instaliralo је …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.