Nagrađeni najbolji za rođendan škole

Osnovna škola „8. oktobar“ u Vlasotincu proslavila je 45. godina od osnivanja i nagradila svoje najbolje učenike za najbolje pisane sastave  i likovna dela na temu „Moja škola“.

Za pisane sastave nagrađeni su Anđela Zdravković, Aleksa Đokić, Veljko Jovanov, Anastasija Đorđević, Sofija Marković i Ivana Radonjić koja je osvojila prvu nagradu a posebno su nagrađene Sara Stanković i Iva Stojanović.
Likovne nagrade su dobili Aleksandra Mitov, Lazar Stojiljković, Anastasija Lepojević, Emilija Sinadinović, Jelena Milošević i Aleksandra Milenković. Nagrađeni su i nastavnici za rezultate postignute na republičkim takmičenjima Svetislav Cekić, Biljana Milošević, Jelena Đokić, Ivana Cekić, Jasmina Totošković, Milos Mitov i Bojan Cenić.
14628221_1195524103844142_905692693_nPrigodan program koji su učenici pripremili za ovu priliku počeo je pesmom posvećenoj školi, kojom je hor pozdravio sve prisutne. Potom su se predstavili učenici recitatorske sekcije, francuskog i engleskog jezika, kao i folklorne sekcije. Burnim aplauzom prisutni su nagradili Teodoru Marković, učenicu sedmog razreda i učesnicu Pinkovih zvezdica.
Ovo je bila prilika da svi prisutni vide i uživaju u izložbi koju su učenici priredili u holu škole povodom obeležavanja Dečje nedelje i Dana škole.

„Naša škola kao i druge škole bila je suočena sa raznim izazovima, obrazovanje je svakako najveći izazov i mi ih uspešno prevazilazimo. Sve izazove prevazilazimo i postižemo uspehe sistemskim planiranjem, kreiranjem dobre atmosfere, stvaranjem što boljih uslova za naše učenike ali i za sve koji u školi rade. Mi svi ovde ulažemo u budućnost, mi ustvari stvaramo ljude, zato moramo uvek biti na visini ovog veoma značajnog zadatka, rekla je Svetlana Kocić, direktorka škole.14628218_1195524673844085_995847563_n

Pored učenika, roditelja svečanoj akademiji, koja je priređena povodom Dana škole prisustvovali su predsednik opštine Zoran Todorović, Vladica Kocić, pomoćnik predsednika opštine, Bratislav Petrović, predsednik Skupštin, direktori škola, ustanova , kao i predstavnici partnerske škole Petko Racev iz Pernika , Bugrarske.

Takođe pročitajte

Humanitarni duh: Projekcija filma ‘Koce zauvek’ i sećanje na nemerljivu snagu porodice Kocić

U okviru ovogodišnjeg progrаmа Leto u Vlаsotincu sinoć je u sаli Kulturnog centrа priređenа projekcijа …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.