Miodrag Majić – U subotu druženje sa niškom publikom

Zbog velikog interesovanja poštovalaca proze Miodraga Majića, autor bestselera Deca zla i izdavačkog fenomena Ostrvo pelikana, prodatog u neverovatnih 40.000 primeraka, zakazao je druženje sa niškom i novosadskom publikom.

Potpisivanje knjiga je savršena prilika za čitaoce da ostvare lični kontakt s autorom i da porazgovaraju o romanima koji su izazvali pažnju javnosti u čitavom regionu.

Miodrag Majić će svoje knjige potpisivati u subotu, 9. aprila, u Nišu, u knjižari Vulkan Delta Planet, od 18 do 19 časova.

U maestralnom trileru Deca zla Majić objašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćni pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. Ova priča tiče se svih nas, i inspiriše čitaoca da se duboko preispita, jer ćemo u njoj pronaći obrise naše društvene stvarnosti, ali, što je još važnije, pronaći ćemo izgubljeno zrno nade – čak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.

Ostrvo pelikana je roman koji izaziva erupciju emocija i menja pogled na stvarnost.

Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo. Roman Ostrvo pelikana, koji je doživeo jubilarno 40. izdanje, sada je dostupan i u tvrdom povezu.

Miodrag Majić, doktor pravnih nauka i sudija Apelacionog suda, jedan je od najčitanijih pisaca savremene srpske književnosti, koji jedinstvenim stilom naracije, britkom rečju i iskrenim predstavljanjem likova oduševljava čitaoce sa ovih prostora.

Pozivamo ljubitelje savremene književnosti koji žele potpisan primerak Majićevih romana da nam se pridruže!

Knjige Deca zla i Ostrvo pelikana možete potražiti na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Takođe pročitajte

“Ukusi juga” u subotu u Vlasotincu

Manifestaciju Ukusi juga, koja je zbog najave lošeg vremena prošlog vikenda bila odložena, Turistička organizacija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.