utorak , 13 aprila 2021

Marko Nikolić stigao do Soluna

Marko Nikolić uveliko je na putu da pređe „1000 kilometara nade“ kako je simbolično nazvao ovaj svoj humanitarni podvig na koji se odlučio da bi pomogao bolesnoj bebi Teodori Cvetanović.

Prenosimo vam u celosti Markove utiske:

Već 10 dana prelazim po 50 kilometara dnevno…. Svakog jutra krećemo u 4 5 ujutru i ceo dan smo na putu. Ponekad je i preko 35 stepeni na vrelom asfaltu. Par puta me uhvatila jaka kiša, od sunca sam izgoreo. Posle petog dana stvorio mi se otok na levom skočnom zglobu.

 Deseti dan, trenutno smo u Solunu. Ovde odmaram dva dana jer se juče umalo nisam srušio od umora, malo spavamo i malo jedemo jer moramo stalno da budemo u pokretu. Dobio sam i žuljeve na stopalima.Teško je, psiha ubija, moj tim je umoran, ali ni oni se ne predaju. Imamo misiju koju moramo da završimo. Samo razmišljam o cilju bez obzira na sve probleme koji nam se dešavaju na putu. Sada nas čeka još 10 dana i od sutra kreće pakao. Biće sve teže i teže ali USPEĆEMO. Hvala na podršci dragi moji. IDEMO ZAJEDNO DO KRAJA! ATINA ČEKA! BEZ OBZIRA NA POŽARE U ATINI IDEM DO KRAJA!!!! 494 na 3030

https://www.instagram.com/markonikolic86/

Takođe pročitajte

LUCHA T8 – Kako da harmonizujemo um, telo i duh

U ovom savremnom dobu i ubrzanom tempu života skoro svakodnevno osećamo iscrpljenost, stres, glavobolje, napetost …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.