MALTA – novi destinacija Ryanair iz Niša

Ryanair najvećih niskotarifnih avio kompanija Evrope, danas je objavila novu avio liniju iz Niša. Nova linija do Malte otpočeće od 8. novembra ove godine.

Redovan putnički avio saobraćaj na relaciji Malta – Niš – Malta vršiće se dva puta nedeljno: ponedeljkom i petkom.

Ryanair je započeo letove sa Aerodroma ,,Kontstantin Veliki“ 4. Septembra 2016.godine sa linijom ka Berlinu. Pored najavljene linije ka Malti, Ryanair trenutno sa našeg aerodroma saobraća ka još  četiri destinacije: Berlin, Bratislava, Milano i Stokholm.

Avio karte ka novoj destinaciji su u prodaji i mogu se rezervisati preko sajta avio kompanije www.ryanair,com kao i kod svih ovlašćenih turističkih agencija.

„Ovom prilikom želimo da izrazimo zadovoljstvo što će se u ponuti letova iz Niša naći još jedna nova destinacija. Radujemo se svakom novom letu i svakom novom putniku. Istovremeno, ovo potvrđuje i da se ukupan razvoj vazdušnog saobraćaja iz Niša realizuje stabilno, u punoj saradnji sa zainteresovanim avio-kompanijama. Drago nam je da avio-kompanije koje koriste usluge našeg Aerodroma nastavljaju sa razvojem svojih mreža linija.

Dosadašnje velike investicije, kao i dalji investicioni planovi koji su generisani u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture omogući će dalji razvoj Aerodroma „Konstantin Veliki“ u Nišu. Neophodnost realizacije ovih planova se zasniva na očekivanom porastu broja putnika, koji se za 2019.godinu procenjuje da će biti preko 20% u odnosu na 2018.godinu.“Novi

Takođe pročitajte

Deca kao čuvari tradicije u varoši pod Oplencem

Kako smo sačuvali veru, čega su se igrala deca početkom XIX veka, šta se jelo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.