Ljubav se ljubavlju vraća – Neobična prosidba

Sava Stojković (28) priredio je svojoj devojci Meri Nešić (29) nezaboravnu prosidbu koja je svojom originalnošću i hrabrošću nadmašila mnoge.

Naime, on je došao na jedinstvenu ideju da svoju izabranicu zaprosi na dan njenog rođendana, koji se uveliko slavio u UG Centru za edukaciju „OSMEH“ u Vlasotincu gde Meri radi kao stručni radnik.

Bio sam uzbuđen i nestrpljiv i sa namerom sam hteo da taj čin spro

vedem u delo u takvom okruženju gde se ona oseća prijatno, drago mi je što sam je usrećio i iznenadio.“ – kaže Sava.

Sava se pojavio na žurci i vešto je krio svoje iznenađenje do momenta kada sam trebala da duvam svećiće. U jednom momentu je izvadio prsten a ja nisam mogla da sakrijem svoju sreću i iznenađenje. Taj dan i osećaj ću pamtiti ceo život. U sebi sam pomislila da je to još jedan dokaz da je naša ljubav unikatna.“ – otkriva nam Meri.

Kolektiv je Meri priredio žurku u duhu 90-tih, ulaznica žurke je upravo bila stil 90-tih. Kolege i korisnici usluge stanovanja uz podršku i dnevnog boravka (osobe sa invaliditetom i mentalnim smetnjama) bili su kreativni u svojoj nameri da rodjendan protekne po planu, ne sluteći da će svi zajedno kao „druga porodica“ pamtiti značajan događaj u životu njihove drage koleginice.

Takođe pročitajte

VEČERAS u Salonu 77 – „Mikrokosmos“ Teodore Vojinović

U utorak 14. maja u 19 sati, u Salonu 77 biće otvorena izložba skulptura i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.