Leskovačka “Sloga” opremljena novim dresovima

Iako je polusezona i pauza u takmičenjima,kompanija Mozzart aktivno nastavlja sa svojom podrškom lokalnom sportu.

Akcija„Novi dresovi za nove šampione”obilazi jug Srbije, pa će nastavak sezone u novim dresovima dočekati i fudbaleri “Sloge” iz Leskovca.

FK Sloga Leskovac je osnovan 1946.godine i od tada  se neprekidno takmiči, trenutno u niškoj fudbalskoj Zoni jug. Najveći uspeh fudbaleri Sloge su ostvarili 2004.godine kada je ušli u Srpsku ligu, Grupa istok, i u njoj su se takmičili do 2008. godine. Ovde je poniklo dosta talentovanih fudbalera koji su igrali u nekim od najvećih klubova u Srbiji i regionu.

Kontakt koji je ostvaren s kompanijom Mozzart je od izuzetnog značaja za naš klub i kao predsednik kluba zahvaljujem na sportskoj opremi koju smo dobili – dve garniture kvalitetnih dresova. Zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi koja pomaže klub i zbog koje možemo normalno da funkcionišemo. Znam da nismo jedini klub koji je dobio pomoć od Mozzarta, tako da nam je drago da je pomoć stigla od društveno-odgovorne firme, koja, pored svega, ima  za cilj da unapredi razvoj fudbala u Srbiji. Hvala Mozzartu, poručio je Aleksandar Đorđević, predsednik kluba.

Dresovi su svečano uručeni na uplatno-isplatnom mestukompanije Mozzart u Leskovcu, gde se prisutnima u ime kompanije obratila Dragana Stević, menadžer podregiona

“Akcija „Novi dresovi za nove šampione” pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicima, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Više od 60 klubova veći gra u Mozzartovim dresovima, a od da nasi Sloga.Kompanija Mozzart vam želi mnogo uspeha u nastavku prolećne fudbalske sezone.

Takođe pročitajte

Deca kao čuvari tradicije u varoši pod Oplencem

Kako smo sačuvali veru, čega su se igrala deca početkom XIX veka, šta se jelo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.