BEOGRAD 18.01.2015 restoran Lonce, Ana Cubela novinar. Autor knjige o hrono ishrani. foto Danilovic Dalibor

„Kraljica“ hrono ishrane 22.februara u Nišu

Kupina kulturni centar organizuje 22.februara druženje sa Anom Ćubelom, najistaknutijom hrono kuvaricom koja je do sada objavila nekoliko kuvara koji su imali više od deset izdanja.

Posećenosti njenog bloga Moja HRONO kuhinja, govori ovaj režim ishrane nije samo dobar po zdravlje i sve popularniji, već omogućava i uživanje u raznim specijalitetima. Ane Ćubela je do sada objavila nekoliko knjiga – Hrono start, Hrono peciva i Brza hrono kuhinja sa posnim jelima.

„Pored Ane i  Milan Stojaković iz Nature travel office-a će nas uveriti da istraživanje prirode nije samo za one sa dobrom kondicijom. Otkrijte način za dobar provod van gradske vreve, pod suncem i otvorenim nebom. Saznajte šta Vam sve, osim novih poznanstava i fantastičnih fotografija, donose planinarske ture koje organizuje Nature Travel Office. Tu je i Srboljub Žunić, koji će Vas uputiti u to kako, zašto i kada je najbolje da vežbate. Koja je veza između fizičke aktivnosti i viscelarnih masti, najbolje će objasniti upravo profesor fizičke kulture i doktorand na FSFV-u, najavljuju organizatori.


Kao podstrek da aktivirate svoje telo i duh, Fitness & Aerobic StudioBodyline Niš Vam, uz svaku kupljenu kartu, poklanja vaučer sa 20% popusta na grupne treninge tokom marta meseca. Vinarija Status iz Svrljiga je zadužena za koktel nakon predavanja u holu Kupina bioskopa, a dobijate i vaučer za obilazak vinarije.

Prodaja karata na blagajni Bioskop Kupina film a cena karte je 250 dinara

Takođe pročitajte

„Život je lep kada brinemo o planeti“ – Proglašeni pobednici LG likovnog konkursa za osnovce

Kompanija LG Electronics proglasila je pobednike velikog likovnog konkursa „Život je lep kada brinemo o …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.