subota , jul 20 2019
Početna / TRADICIJA / HRANA / Kompleks “Apostolović” pobednik takmičenja majstora roštilja

Kompleks “Apostolović” pobednik takmičenja majstora roštilja

Tokom dvadeset devete “Roštiljijade” koja se održava od 27. avgusta do 2. septembra  u centru Leskovca, u okviru pratećih dešavanja organizovana su tradicionalna takmičenja majstora roštilja.

Sveukupni pobednik takmičenja je Kompleks “Apostolović” iz Leskovca.

Dvadeset šesto Takmičenje majstora roštilja MIODRAG GLIGORIJEVIĆ – DRAGI BURE, održano je u četvrtak, 30. avgusta  u restoranu Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu.

Takmičenje je po strogo definisanim propozicijama, organizovano na visokom nivou, a sve uz prisustvo velikog broja novinarskih ekipa iz poznatih medijskih kuća.

S obzirom da je konkurencija bila izuzetno jaka, te da je prikazano izuzetno znanje i umeće, tročlani žiri (Zoran Mirašević – predsednik Udruženja ugostiteljskih i turističkih poslenika Niš, Vuksan Mitrović – predsednik Udruženja šefova kuhinja Crne Gore, Grozda Stojanović – profesor kulinarstva) je nakon bodovanja proglasio pobednike u pripremi i pečenju jela sa roštilja i to:

 U kategoriji pripreme ćevapa:

  1. mesto – Goran Lukić, Restoran “Kafana Kod Đure”, Niš

U kategoriji pripreme pljeskavica:

  1. mesto –Emina Đorđević, Restoran “DOO Koliba turs”, Leskovac
  2. mesto –Miloš Đorđević, SUR “Pera Ždera”,  Leskovac

U kategoriji pripreme jela sa roštilja po izboru:

  1. mesto –Ljiljana Jovanović, Restoran ”Trpeza” Niš
  2. mesto –Petar Borislavov Neškov,  Restoran “Žaren Petar” Sofia, Bugarska
  3. mesto – Ivan Vlajić, Restoran “In’ Mes – David”, Smederevska Palanka

Sveukupni pobednik takmičenja:

Kompleks “Apostolović” Leskovac

Takođe pročitajte

DUBAI – turistima dostupnija kupovina alkohola

Turisti koji posećuju Ujedinjene Arapske Emirate mogu od ovog leta da dobiju dozvolu za alkohol, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.