petak , 30 jula 2021

Koje vrhunske mikrofinansijske usluge već 15 godina nudi AgroInvest

Usluge AgroInvest fonda imaju za cilj da podrže ekonomski napredak u nerazvijenim područjima. Kao ogranak VisionFond International svoje poslovanje u Srbiji počeli su u 2001. godine.

“Posredujemo između komercijalnih banaka i malih preduzetnika koji nemaju ili imaju ograničen pristup kreditima komercijalnih banaka – od kojih većina živi bez stalnog prihoda. Naše preporuke kod partnerskih banaka olakšavaju im da obezbede kredit čiju isplatu vrši banka. Krediti su za potrebe početnika u poslovanju ili za one koji žele da unaprede mali biznis, za preduzetnike sa vrednim poslovnim idejama u oblasti proizvodnje, zanatstva, usluga, trgovine, poljoprivrede i stočarstva. Oni se isplaćuju i otplaćuju u dinarima preko naših partnerskih banaka.
Većina naših klijenata koristi kredite za započinjanje sopstvenog biznisa, čime se otvaraju nova radna mesta za članove njihovih porodica. Više od polovine naših klijenata ostane sa nama tokom narednih kreditnih ciklusa, nakon što njihova poslovanja postanu održiva. Glavni deo našeg portfolia se koristi za poljoprivredu, ali uključuje i druge vrste malih preduzeća, kaže regionalni menadzer Agroinvesta za Jug Srbije Nenad Stojković.

AgroInvest Fond ima sedište u Beogradu i posluje u sedamnaest poslovnica – Zaječar, Pirot, Jagodina, Kruševac, Prijepolje, Valjevo, Leskovac, Novi Pazar, Kraljevo, Kragujevac, Čačak, Vranje, Užice, Loznica, Smederevska Palanka, Niš i Sremska Mitrovica.

U svom svakodnevnom radu,  Agroinvest ne odstupa od svojih kriterijuma da pruža usluge klijentima sa niskim prihodima, ali sa razvijenim preduzetničkim duhom, uglavnom sa ruralnih područja.

“Naša ciljna klijentela je odlučna u svojoj nameri da sebi poboljša životni standard kroz odpočinjanje manjih privatnih poslova, kao i kroz širenje već postojećih malih biznisa. Naši kreditni službenici su stalno na terenu i kroz direktnu, interaktivnu komunikaciju procenjuju njihovu preduzetnost i kompetentnost da odpočnu sopstveni biznis i/ili da unaprede već postojeći.”

Naša misija glasi: Pružanje usluga i osnaživanje seoskih porodica putem visoko-kvalitetnih usluga i kroz socijalne programe. Ovo podrazumeva da mi uspostavljamo lične kontakte sa našim klijentima, efikasno pružajući jednostavne i pristupačne usluge kao i sprovođenjem razvojnih programa u cilju poboljšanja života u ruralnim područjima. Koristimo svaku priliku da istaknemo značaj svakog od naših klijenata, kao i zajednice u kojoj on/ona živi. Mi iskazujemo posvećenost, poštovanje, razumevanje i brigu za svakog klijenta, ruralnu porodicu i njihove potrebe. A naša misija glasi: Za dobar život na selu! Time želimo da naglasimo da mi podržavamo razvoj ruralnih porodica, jer verujemo da je porodica jedna od najvažnijih ćelija društva. Želimo da poboljšamo ekonomsku, duhovnu i socijalnu stabilnost i dobrobit ruralnih domaćinstava, pomažući im da ispune svoje lične i poslovne potrebe i planove.

“U ovoj godini ocekujemo usvajanje Zakona o mikrofinansiranju u Srbiji, sto ce nam omoguciti da bolje I kvalitetnije izadjemo u susret potrebama nasih klijenata, kako sa stanovista cene, tako I kvaliteta nasih usluga, dodaje Regionalni menadzer Agroinvesta za Jug Srbije Nenad Stojković.

PR

Takođe pročitajte

Banka hrane Niš – Donacija udruženjima iz Niša i Svrljiga

Tokom vikenda, Banka hrane Niš je u saradnji sa Federacijom Banaka hrane Srbija donirala preko …

3 komentari

  1. Interesuje me kredit za pokretanje posla?

  2. Postovani,
    Zanima me da li i dalje odobravate kes kredite nezaposlenima ili onima bez stalnog zaposlenja?Pre par godina je prijateljica podigla izveznu sumu kao nezaposleno lice,vracala je i uplacivala propisane rate na vreme,pritom radeci kod ljudi koji je nisu prijavili.Da li jos uvek tako radite i pomazete ili sebobracam na pogresnu afresu?
    S postovanjem
    Unapred zahvalna na odgovoru

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.