nedelja , 9 avgusta 2020

Igra i kreativnost najmlađih na delu – Radionica u EU info kutku

Bliži se Nova godina, a praznično raspoloženje i radoznalost dece, EU info kutak u usmerava na kreativni rad! Novogodišnja kreativna radionica za decu od 8 do 12 godina biće održana 21. decembra od 10:30h u EU info kutku – Vožda Karađorđa 5.

Na novoj kreativnoj radionici nastavljamo da naše najmlađe sugrađane i sugrađanke upoznajemo sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem kroz igru, kreativni rad i druženje.

Novogodišnja radionica pruža priliku deci uzrasta od 8 do 12 godina da na interaktivan način dožive novogodišnju čaroliju. Deca će imati priliku da izrade svoje novogodišnje ukrase i dekorišu jelku u svojim domovima. Predavač će biti Ana Ranđelović, nastavnica likovne kulture iz Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“.

Iz organizacionih razloga potrebno je najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl [email protected] ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 20. decembra u 19h. Za prijavu je potrebno ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja/staratelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

Takođe pročitajte

Onlajn časovi sve popularniji – Rast od 92% na globalnom nivou

Payoneer, platforma za digitalno plaćanje koja kompanijama širom sveta pomaže da se razvijaju, objavila je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.