Humanitarna izložba radova – Pomoć za GAK Niš

Humanitarna izložba radova sa likovnih kolonija 2020/2021. godine, u organizaciji GO Medijana, koji su krajem prošle godine, bili izloženi u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, premeštene su u Gradsku opštinu Medijana.

Svi zainteresovani građani, radove mogu da pogledaju i kupe svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, a izložba će trajati dok svi radovi ne budu prodati. Za ove namene otvoren je namenski račun, na koji će sredstva od prodatih slika biti uplaćivana. Sav prihod od prodatih slika, biće usmeren u humanitarne svrhe – Ginekološko-akušerskoj klinici Niš.

Da podsetimo, Gradska opština Medijana, je u saradnji sa Multimedijalnim udruženjem umetnika „Car Кonstantin“, je 2020. i 2021.godine organizovala likovnu koloniju, u Svetosavskom parku, gde se susrelo 30-oro umetnika iz cele Srbije, među kojima su Goran Nikolić– Pikaso, Boža Milić – Tisin, Bata Anđelković – Bata od Vučja, Slavoljub Todorović – Zorkin, Lidija Mina Šarović, Janko Piljak, Olivera Lola Adžić, kao i mladi autori Jelena Tošić, Milica Кostić, Đorđe Ilić i drugi.

Gradska opština Medijana upućuje još jednom poziv svim privrednicima i društveno odgovornim kompanijama, da budu deo ove humanitarne akcije.

Takođe pročitajte

Februarsko kupanje u Dag banjici – Na izvoru lekovite vode i prirodne harmonije

U dubinama planinskih klisura, tačnije u kanjonu Gradašničanske reke, nalazi se izvor poznat kao Dag …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.