Global Wellness dan u Institutu za lečenje i rehabilitaciju “Niška Banja”

U Institutu za lečenje i rehabilitaciju “Niška Banja”, Global Wellness dan biće obeležen 10.juna (petak) od 10.00 – 10.30, na terasi IV sprata  stacionara “Radon”, brojnim aktivnostima, a  za sve one koji cene svoje zdravlje i misle pozitivno.

Tema obeležavanja ovog dana je “Misli pozitivno – uspori, udahni i osmehni se”.

U skladu sa temom ovogodišnjeg obeležavanja Svetskog dana velnesa, fizioterapeuti Instituta “Niška Banja” pokazaće vam vežbe za zdravo srce i vežbe koje će vam pomoći da budete realni u svakom trenutku svog života, da vaše misli budu pozitivne i da uvek u životu izaberete radost.

“Kako zdravlje ne predstavlja samo odsustvo bolesti, već celokupno stanje vašeg fizičkog, društvenog i mentalnog blagostanja, pored redovne fizičke aktivnosti neophodno je da pored svih poslovnih i privatnih obaveza priuštite sebi i opuštanje. To ćete najbolje postići u specijalizovanim ustanovama, kao što je wellness – spa centar u prizemlju stacionara “Radon”, gde će vam ljubazni i izuzetno profesionalni fizioterapeuti, uz široki sraktar naših usluga, pomoći da sve što poželite uradite na vreme, bez bola i uz osmeh, ističe glavni fizioterapeut Instituta Jasminka Stojadinović

Takođe pročitajte

Zašto vam opada kosa?

Mnogo je različitih tipova opadanja kose. Neki su nasledni, neki su vezani i za neke …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.