“Gejzerske noći” večeras po 19.put

Manifestaciju „Gejzerske noći“ će večeras će u živopisnom ambijentu Sijarinske Banje otvoriti koncertom glumica i pevačica Snežana Savić a do 2.avgusta, na dan Svetog Ilije, kada se završavaju, posetioci će moći da se uživaju u programima zabavnog karaktera.

Organizatori najavljuju i nastup rok grupe “Kerber” (29.7) ali u noći kada se bira Mis Gejzera (1.avgust) nastupiće i pevačica Snežane Babić Sneki. Biraće se i Prvi glas Gejzera a tradicionalno se organizuje grupno Venčanju pod Gejzerom. Koliko njih će stati na “ludi kamen” još nije poznato ali je svakako ovo od jednih atraktivnijih lokacija za sudbonosnu odluku.

Zanimljivo je da će tokom manifestacije svoje kulturne i zabavne sadržaje, i to večerima trubača, izvornih i narodnih pesama, poezije, glume i gusala,… predstaviti i Vlasotinčani, Lebančani, Bojničani i gosti iz Gračanice.
Organizator manifestacije je Turistička oprganizacija opštine Medveđa uz pomoć Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“ iz Sijarinske banje, dok su njeno održavanje pomogli opština Medveđa i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Takođe pročitajte

Deca sa Kosova otvorila šesti Dečji festival Oplenac

Oplenac je proteklog vikenda bio najposećenija porodična destinacija u Srbiji. Šesti Dečji festival izveo je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.