Foto: Internet Magazin Sana Life

„Francuski filmovi pod zvezdama“

Mladi ambasadori i Francuski institut vas pozivaju da ispratite ciklus filmova „Francuski filmovi pod zvezdama“ koji će se održati od 26. do 28. jula od 21h u bašti kafića Labeerint u Nišu.

Na programu će biti tri francuske komedije:

26. jul u 21.00

Ogromna (2020)

Komedija, 1 sat i 41 min
U svojoj 40. godini, Frederik iznenada shvata da želi da postane otac. Njegova devojka Kler nikada nije želela dete, i oko toga su se ranije već bili složili. Međutim, Frederik čini neoprostivo i Kler ostaje trudna a da toga nije ni svesna. Sve dok ne počne da biva ogromna…
Uloge: Marina Fois, Žonatan Koen. Režija: Sofi Leturner.

 

27. jul u 21.00

Notr Dam (2019)

Komedija, 1 sat i 28 min
Mod Krejon je rodom iz oblasti Vogeza, ali živi dugo u Parizu. Arhitekta i majka dvoje dece, posle jednog nesporazuma pobeđuje na konkursu koji je raspisala opština grada Pariza za preuređenje platoa ispred katedrale Notr Dam. Između te nove odgovornosti, zatim ljubavi iz mladosti koja se ponovo pojavljuje u njenom životu, kao i oca njene dece kojeg ne uspeva potpuno da napusti, Kler će proživeti pravu oluju u svom životu. Oluju kojoj će morati da se suprotstavi kako bi se afirmisali i oslobodila.
Uloge: Valeri Donzeli, Pjer Deladonšan. Režija: Valeri Donzeli.

 

28. jul u 21.00

Play (2020)

Komedija, 1 sat 48 min
Maks je 1993. imao 13 godina kada je na poklon dobio svoju prvu kameru. Narednih 25 godina neće prestati da snima. Svoje prijatelje, svoje ljubavi, uspehe, neuspehe….Od 90-ih do 2010-ih, zabeležio je objektivom svoje kamere portret čitave jedne generacije.
Uloge: Maks Boublil, Alis Isaz. Rezija: Antoni Marsijano.

 

 

Svi filmovi su sa srpskim titlom i ulaz je slobodan! Projekcije filmova se organizuju u okviru projekta „Letnji bioskop za sve“ koji Mladi ambasadori realizuju uz podršku Grada Niša.

Takođe pročitajte

„Jablanički slavuji“ osvojili prvo mesto u Beogradu

Jablanički slavuji osvojili su prvu nagradu na internacionalnom etno takmičenju „Donne in musica“ u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.