četvrtak , 7 jula 2022

EKSKLUZIVNO – stari a potpuno novi hotel “Ambasador”

Simbol niškog ugostiteljstva ponovo je otvorio svoja vrata gostima i sada nudi ugođaj od pet zvezdica. Svečanog otvaranja još nije bilo ali uveliko pristižu gosti i do kraja godine rezervisano je 75 posto kapaciteta.

Kompanija “My place group”, u čijem je vlasništvu i hotel “My place” na Nišavskom keju, kupila je hotel „Ambasador“  na licitaciji  juna 2016. godine za 97,3 miliona dinara. Prethodni vlasnik „Ambasadora“ zatvorio je hotel 2013. godine,  posle pola veka njegovog neprekidnog rada.

Vlasnik i direktor kompanije “My place group” Ivan Spasić ističe da je rekonstrukcija trajala dve godine i da je zadovoljan kako hotel sada izgleda.

Ovo je kruna moje ugostiteljske karijere i presrećan sam što smo “Ambasador” vratili Nišlijama i gostima, kaže Spasić koji najavljuje mnogo novina u radu.

Hotel raspolaže sa 70 soba od kojih su 12 apartmana od 50 do 80 kvadrata. Hotel poseduje SPA centar, teretanu, frizerski i kozmetički salon. Za kulinarski ugođaj gostima brinuće Miodrag Anđelković, vlasnik restorana “Plezir”.

Ambijent odiše otmenošću a tome doprinose i slike poznatog niškog slikara Drana Momčilovića. Još jedan simbol Niša, lik Branka Miljkovića nenametljivo daje pečat enterijeru. Zanimljivo je da se higijenski materijal specijalno za hotel proizvodi u Engleskoj dok su posteljine i peškiri nabaljeni u Loznici.

Takođe pročitajte

Poznati jednoglasno: “EXIT je osećaj koji mora da se doživi!

Brojna poznata lica i javne ličnosti, kao što su Miloš Biković, Dragana Mićalović, Viktor Savić, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.