Foto: Lokalna Fondacija Niš

Donatorski novogodišnji koktel LFN – Godina za podršku ideja građana

Lokalna fondacija Niš (LFN) već godinu dana radi na izgradnji i uspostavljanju snažne zajednice koja će prepoznati potrebu da pruži podršku svojoj sredini i mestu u kome svi zajedno živimo i stvaramo.

Za kraj uspešne godine, LFN organizuje Donatorski novogodišnji koktel, koji je zakazan za četvrtak, 23. decembar od 18 sati u kafeu „Labeerint“ (ul. Balkanska 2a).

„Sa velikim zadovoljstvom i ponosom, možemo reći da je LFN ostavio značajan trag u prvoj godini aktivnog rada, ali da je to tek početak. Podržali smo već 15 ideja građana na dva konkursa, obezbedili kroz donacije 12.000 evra, a sada nastavljamo da radimo svi zajedno za naš Niš“ poruka je Lokalne fondacije Niš.

Na koktelu će prisutni u opuštenoj i sada već prazničnoj atmosferi proslaviti rezultate koji su postignuti u 2021. godini, a predstavnici LFN će najaviti nove planove za godinu pred nama. Ovom prilikom svi gosti su i donatori, kako bi se prikupila dodatna sredstva za podršku kreativnim i preduzimljivim idejama u našem gradu.

Ulaz na događaj je 500 dinara. Plaća se prilikom dolaska, neće biti prodaje karata unapred. Prikupljen novac ide u fond Lokalne fondacije Niš kroz koji se finansiraju ideje formalnih i neformalnih grupa građana u Nišu. Iznos koji LFN prikupi, duplira Trag fondacija.

„Zabavićemo se ovom prilikom na koktelu uz dobru muziku, piće i osveženje, zahvaliti se svima koji su doprineli da se ideja LFN razvija i raste, a imamo kao i uvek još neko iznenađenje. Pridružite nam se, podržite Niš, svoju ulicu, komšiluk, naselje, svoje selo i svoj grad. Naš Niš“ poziva LFN.

LFN kroz različite tipove aktivnosti (licitacije, javni događaji, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija) prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana.  U ovoj godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Ukoliko i vi želite da postanete donator i podržite rad LFN, pogledajte OVDE kako to možete da uradite.

Takođe pročitajte

Kako „rukovati“  Rock ‘n’ Roll u novom romanu Ivana Bajovića Bajke

Sedam godina posle prvenca „Priručnik za Rock ‘n’ Roll“ Ivan Bajović Bajke objavio je drugi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.