utorak , 27 jula 2021

Časovi nemačkog jezika kao novogodišnji poklon

Kako svet postaje sve globalizovaniji, prednosti učenja stranih jezika je sve više. Dvojezičnost je jedna od najkorisnijih veština u poslovnom svetu, ali i u svakodnevnom životu. Ako razmišljate o tome da uložite svoj trud u učenje novog jezika, pre nego što očekujete da se svet prilagodi vašem monolingvizmu, onda ste vi poseban cvetić, oran da procveta u polju bilingvizma.

Škola jezika Present Niš

Važnost učenja stranih jezika se ogleda u razvoju sposobnosti komuniciranja i povezivanja sa drugima – kada jednom salvadate novi jezik, odmah ste u stanju da razumete sagovornika, da prepoznate gramatičke jedinice, da gramatiku i vokabular iskoristite i prilagodite razgovoru, na taj način stvarajući posebnu konekciju sa nekom osobom. Dakle, neosporivo je da vam strani jezici mogu biti samo od koristi u mnogim aspektima vašeg života.

Škola nemačkog jezika Present u Nišu, u duhu novogodišnjih praznika podelila je sa nama neke od zanimljivih akcija koje su napravljeni tako da svima VAMA koji želite da krenete u učenje nemačkog jezika, to bude lakše, a i pristupačnije.

VAUČER– Vaučer na časove koji možete pokloniti jedni drugima, razmeniti ih kao na primer čestitku i ulepšati nekome Novogodišnje praznike. Postoje vaučeri na 3, 5 ili 10 indvidualnih časova nemačkog jezika.

Škola jezika Present Niš

Iz školice Present ističu da su trenutno aktuelni i popusti za upis na kurs nemačkog ali i nagradna igra: Poklanjam 20 časova. Takođe, ono što bi Vam moglo značiti jesto to da su časovi individualni i da učenik sam bira termine za časove. Postoje takođe i grupni ali iz školice ističu da je uvek bolje i efikasnije raditi koncept profesor-1 učenik.

Profesor je fokusiran samo na Vas, tako da je ovaj vid nastave najefikasniji. Škola Present omogućava Vam da učite kada i gde želite. Potrebno je samo da instalirate Skype, materijal za učenje besplatno obezbeđujemo mi. Trajanje kursa zavisi od Vaših vremenskih mogućnosti (2, 3 ili 4 puta nedeljno). Uvek se održava dvočas (90 minuta). – kažu iz Presenta.

Škola Present organizuje različite vrste kurseva: opšte, konverzacijske i pripremne kurseve za polaganje međunarodnih ispita (Goethe, Telc, ÖSD) po završetku kojih se radi simulacija ispita. Savladavaju se sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i pričanje. Imate mogućnost da izaberete individualni, poluindividualni ili grupni vid nastave. U ponudi su kursevi svih nivoa znanja (A1, A2, B1, B2 i C1).

Vaučeri kao što su su naši nešto su što još uvek kod nas ne postoji i zanimljivo je jer nekome nekad nije potreban ceo kurs već samo recimo 5 časova poklon kako bi obnovili gradivo za na primer, intervju za posao. Tu su naravno i ljudi koji nikako da upišu ceo kurs, pa na neki način ovo im pruža mogućnost da probaju, vide i upoznaju se delimčno, što sa jezikom,što sa nama i našim načinom rada.

Časovi se odvijaju online zbog trenutno zdravstvene situacije sa virusom korona.

Više o školi Present na linku.

Školu nemačkog jezika na Instagramu možete pronaći na linku.

 

Izvor: YouthNow

Takođe pročitajte

VRMDŽA FEST – priznanje za Ilketov film “Nije važno odakle sam”

Na petom internacionalnom festivalu turističkog i ekološkog filma VRMDŽA FEST održanog 24. jula u istoimenom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.