četvrtak , 23 septembra 2021

BEST Week – nedelja edukacije za mlade

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope – BEST Niš nakon nekoliko godina, ponovo organizuje nedelju edukacija i radionica „BEST Week“, pod geslom „Where good becomes the BEST“.
Cilj događaja je da mladima približi određene oblasti i omogući da steknu veštine koje će im značiti u daljem obrazovanju. Osim toga, ova manifestacija podstiče mlade na aktivizam i rad u omladinskim organizacijama, kao i uključivanje u rešavanje aktuelnih problema u društvu.
Događaj će trajati 7 dana, od 26. jula do 1. avgusta u Oficirskom domu u Nišu.

“U ovom vremenskom periodu očekuje nas niz besplatnih predavanja, radionica i tribina. Voditelji radionica biće licencirani predavači i stručnjaci iz datih oblasti. Krajnji cilj je da učesnici razviju, odnosno unapredne znanje i veštine i saznaju nešto novo na neformalan način. Najaktivniji učesnici na kraju dobijaju Sertifikate o završenoj obuci. Oblasti koje će „BEST Week“ obuhvatati su: marketing i preduzetništvo, finansije, informacione tehnologije, karijerno usavršavanje, zdravlje kod mladih i bezbednost u saobraćaju. Događaj je koncipiran tako da će se svakog dana obrađivati različita tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za različite oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja. Uspešnu realizaciju omogućiće brojni prijatelji i pokrovitelji, najavljuju organizatori.
Svi zainteresovani od 15 do 30 godina starosti, mogu se prijaviti za učešće na sajtu www.bestweek.bestnis.rs
Bliže o radionicama, vesti i dešavanja o „BEST Week“ i radu BEST-a možete pratiti na sajtu www.bestnis.rs , Facebook

Takođe pročitajte

Bezbednost dece – Da ne ćutimo o nasilju

Sve ubice dece, u sedam slučajeva na kojima smo radili, uključujući i Tijanino ubistvo, bile …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.