utorak , 17 maja 2022

Banca Intesa podržala škole i medicinske ustanove na jugu Srbije

Banca Intesa je donirala 74 računara osnovnim školama i medicinskim ustanovama u Nišu, Leskovcu, Vlasotincu i Vranju. Cilj donacije je poboljšanje uslova za rad, učenje i nesmetano obavljanje svakodnevnih poslova u navednim ustanovama.

Na ručku koji je ovim povodom upriličen, u ime Banca Intesa okupljene su pozdravili Sandra Lazarević, direktor Sektora za PR i marketing komunikacije, Violeta Marjanović, regionalni direktor za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom u Regionalnom centru Niš, kao i Miloš Popović, regionalni direktor za poslovanje sa privredom u Regionalnom centru Niš. Takođe, na vrednom poklonu su se zahvalili predstavnici škola i medicinskih ustanova.

Banca Intesa je tokom niza godina uspešnog poslovanja na domaćem tržištu, svoju korporativnu društvenu odgovornost potvrdila pružanjem podrške zajednici kroz inicijative socijalnog i humanitarnog karaktera. Ove godine smo doneli odluku da rashodovane računare doniramo odabranim školama, predškolskoj ustanovi, udruženjima građana i pedijatrijskoj ustanovi u niškom kraju i verujemo da ćemo na ovaj način ne samo doprineti razvoju lokalne zajednice, već i postati primer dobre prakse“, izjavila je Violeta Marjanović, regionalni direktor za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom u Regionalnom centru Niš.

Posetu Nišu, Banca Intesa je iskoristila i za susret sa predstavnicima relevantnih medijskih kuća niškog kraja, koji su takođe prisustvovali radnom ručku sa primaocima donacije. Sa zajedničkom idejom o ekonomskom osnaživanju grada Niša i okoline, u neformalnoj atmosferi su razmenjena mišljenja i stavovi o temama od značaja za ovaj važan deo Srbije i postavljene osnove dalje saradnje.

PR

Takođe pročitajte

NOĆ MUZEJA u niškoj Galeriji savremene likovne umetnosti (GSLU)

Galerija savremene likovne umetnosti i ove godine pridružila se manifestaciji MUZEJI za 10, koja se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.