Ali Abdulu Ms Al Maki iz Katara kupio hotele na jugu Srbije

Četiri hotela koji se po jedan nalaze u Surdulici i Crnoj Travi i dva na Vlasinikupio je na javnom nadmetanju arapski investitor Ali Abdulu Ms Al Maki iz Katara za nešto više od milion evraPočetna cena za objekte hotelsko ugostiteljskog preduzeća „Evropa“ iz Surdulice iznosila je  390.000 evra. Reč je o hotelima„Srbija“ u Surdulici, „Vilin Lug“ u Crnoj Travi i dva na atraktivnim lokacijama na Vlasini „Jezero„ i „Promaja“.

Surdulica - Hotel u SurduliciPored kupca iz Katara za hotelske objekte na Vlasini bili su zainteresovani Goran Kostić iz Vlasine Rida i konzorcijum koji čine preduzeća „Banković“ iz Crne Trave i „Tecasi“ iz Kruševca.

Tek nakon dobijanja pozitivnog mišljenja Ministarstva finansija – Uprave za sprečavanje pranja novca o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora, Ministarstvo privrede će sa proglašenim kupcem zaključiti Ugovor o prodaji kapitala.
Informacija o dolasku stranog investitora u opštini Surdulica prihvaćena je pozitivno jer očekuju da se inteziviraju ulaganja u turizam.

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.