utorak , 11 avgusta 2020

Veliki komšijski karavan Grand kafe obradovao Nišlije

Danas je u Nišu veliki komšijski karavan Grand kafe bio centar dobrog raspoloženja odakle se širio smeh i već poznati miris sveže pržene, mlevene kafe.

Nišlije su imale priliku da celog popodneva na šetalištu u Obrenovićevoj ulici uživaju u jedinstvenom ukusu omiljene kafe uz poklone, udobne lejzibegove i brojna iznenađenja koje je Grand kafa pripremila za svoje prijatelje u Nišu.Međutim, druženje sa komšijama, kolegama i prijateljima se ne dešava samo određenog dana. Uvek pronađemo malo vremena inačin da se lepa komšijska priča o prijateljstvu, ljubavi i gostoprimstvunastavi. Baš takvu priču Grand kafa već godinama neguje sa svojim potrošačima i upravo je to razlog zašto Dan komšija tradicionalno obeležava putujući i družeći se sa komšijama u mnogim gradovima širom Srbije.
Ovo je samo još jedna u nizu aktivnosti kojima Grand kafa želi da obraduje svoje potrošače i nagradi njihovo poverenje.
Grand kafa je i ove godine realizovala veliki regonalni program lojalnosti“Vidim ti siguran dobitak” u kojem je svojim vernim potrošačima poklanjala vredno Metalac posuđe. Program lojalnosti je trajao punih dva ipo meseca, do 10. jula i za to vreme doneo veliku radost porodicama širom Srbije i regiona. Na zvaničnoj Facebook stranici Grand kafe je veliki broj poruka zadovoljnih potrošača i divnih fotografija poklona. A ako ste i vi među onima koji su do 10. jula poručili svoje poklone, možete ih preuzeti u odabranoj Metalac prodavnici sve do 10. avgusta.

Takođe pročitajte

“Urban fest” ove godine u onlajn pozorištu

Prvi dani septembra i ove godine biće rezervisani za Festival akademskih pozorišta “Urban fest”. Ipak, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.