subota , 1 oktobra 2022

“Vedro” za mališane iz doma “Duško Radović”

Niška mlekara, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je prvu količinu Vedro mlečnih proizvoda koja pokrivamesečne potrebeDoma za nezbrinutu decu ,,Duško Radović”.

Mlečni proizvodi su neophodni za pravilan rast i razvoj svakog deteta, značajan su izvor kalcijuma i proteina.Od pripajanja Niške mlekara Imleku, konstantno se radi na unapređenju kvaliteta Vedro proizvoda, tako da su oni sada u skladu sa najstrožim standardima koje poštuje Imlek.

Nastaju od mleka vrhunskog kvaliteta, koje se prikuplja sa odabranih farmi iz okoline Niša.Domu za nezbrinutu decu ,,Duško Radović” uručena je donacija sačinjena prvenstveno od Vedro dugotrajnog mleka, zatimkiselog mleka, pavlake i kajmaka, neophodnih za pripremu zdravih obroka deci koja borave u domu.

,,Niška mlekara fokusirana je pre svega na obezbeđivanje najvišeg kaliteta proizvoda jer su naši najbrojniji konzumenti upravo deca, a ona zaslužuju samo najbolje. Sa željom da pomognemo deci iz Doma „Duško Radović“ danas smo im uručili značajnu količinu različitih mlečnih proizvoda koja pokriva mesečne potrebe ove ustanove. Kao deo svoje politike društveno odgovornog poslovanja, Niška mlekara će nastaviti da pomaže lokalnu zajednicu, a ova donacija samo je jedna u nizu koje inače sprovodimo u različitim dečijim institucijama“, izjavio je menadžer proizvodnje Niške mlekare Nebojša Golubović.

Takođe pročitajte

Evropska nedelja sporta u Srbiji – Budite aktivni

Budite aktivni – to je glavna poruka još jedne Evropske nedelje sporta. Srbija je domaćin …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.