Sutra počinje masovna imunizacija na terenu

Vakcinacija bez zakazivanja na teritoriji opštine Vlasotince

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane da sutra počinje masovna imunizacija na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja.

Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu, kažu u opštinskom štabu.Vakcinacija će se obavljati od 10 do 17 sati po sledećem rasporedu:

U Zdravstvenoj ambulanti u Kukavici 7. i 8.aprila predviđena je vakcinacija žitelja Orašja, 9.aprila vakcinacija žitelja Kukavice, a 12. i 13.aprila vakcinacija žitelja Ladovice.

U ambulanti u Stajkovcu 7.8.i 9 aprila mogu da se vakcinišu žitelji Stajkovca, 12. i 13.aprila žitelji Gložana i Prilepca, a 14. I 15.aprila žitelji Batulovca.

U zgradi Doma kulture u Konopnici 16. i 17.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Konopnice i Skrapeža.

U ambulanti u Donjoj Lomnici 16.aprila predviđena je vakcinacija žitelja Donje Lomnice, a 19. i 20.aprila vakcinacija žitelja Šišave.

U Domu kulture u Boljaru 14. i 15.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Boljara.

Ovim planom obuhvaćene su najpre mesne zajednice sa većim brojem žitelja, a vakcinacijom će biti obuhvaćeni i žitelji ostalih mesnih zajednica. Plan njihove imunizacije biće naknadno saopšten, kažu u Štabu za vanredne situacije.

Takođe pročitajte

Mentalno zdravlje od A do Š: Kako odabrati pravog psihoterapeuta?

Za Koga si? Varate se. Ovo nije pitanje za navijače, niti za bilo kakvu polarizaciju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.