Uz kupljene ulaznice za Nišville 2019 besplatno na „Nišville u Beogradu“

25. – jubilarni nternacionalni niški jazz festival „Nišville 2019“ održaće se od 2. do 11.avgusta 2019, a glavni festivalski program 8, 9, 10 i 11.avgusta 2019.godine na niškoj Tvrđavi.

Do nedelje, 2.decembra aktuelna je prva promo cena kompleta ulaznica po ceni od samo 1.750 dinara (koliko će koštati pojedinačna ulaznica neposredno pred festival!), a od ponedeljka, 3.decembra kompleti će biti skuplji.
Nišville jazz festival je odlučio da najvernijoj publici koja je kupila komplete po prvoj promo ceni za Nišville 2019 omogući da besplatno prati i program “Nišville u Beogradu”, u nedelju 2.decembra u Sava Centru, od 20h. To znači da će onaj ko ima komplet za festival moći da prati dva programa po ceni jedne ulaznice!
Potrebno je da osoba koja je kupila komplet ulaznica za Nišville 2019 pošalje ime i prezime radi evidencije na e-mail [email protected] do subote, 1.decembra do 20h! U nedelju, 2.decembra od 19:30h, u foajeu Sava Centra na info pultu će ih evidentirati odgovorne osobe i moći će da uđu uz kupljeni komplet za festival koji se neće poništavati na ulazu.
Podsećamo da će se u nedelju, 2.decembra od 20h, u akciji decentralizacije kulture „Nišville u Beogradu“, održati pet koncerata i dve izložbe u velikoj dvorani i foajeu Sava Centra u Beogradu.

U velikoj dvorani Sava Centra od 20h nastupiće:
– Nišville Big Band sa dirigentom Dr. Dragoslavom B. Petrovićem u trajanju od 30 min.
– Eyot, najbolji srpski jazz sastav u međunarodnim okvirima u trajanju od 30 min.
– Legendarna grupa GIPSY KINGS sa osnivačem Pakom Balardom, ovogodišnjim dobitnikom Nišville Grand Prix festivala „Šaban Bajramović“ za fuziju džeza sa drugim muzičkim pravcima.

Koncert će trajati 100 minuta.
U foajeu Sava Centra od 19:30h i za vreme pauza u velikoj dvorani nastupiće niški perspektivni jazz sastavi Nišville Youth Orchestra i Jayus Jazz, uz atraktivnu postavku izložbe umetničkih radova “Striporama” i “Art to go Jazzy”.

Ulaznice za “Nišville u beogradu” su u prodaji na blagajni Sava Centra i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim po cenama od 1.800, 2.300, 2.800 i 3.800 dinara.
Takođe, ulaznice za Nišville 2019 se mogu kupiti na prodajnim mestima u mreži CS Eventim.

Prodajna mesta CS Eventim: http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/nisville-2019-nis-niska-tvrdava-504489/event.html?ct=Ni%C5%A1
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/nisville-u-beogradu-beograd-sava-centar-506914/event.html

Takođe pročitajte

Vlasina fest otvara sezonu kupanja na „vlasotinačkom moru“

Ovog vikenda u Vlasotincu se održava treći  Vlasina fest, manifestacija kojom se zvanično otvara kupališna …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.