nedelja , 7 marta 2021

Udruženje Radne akcije Delijski Vis – Rad je naš beg od svakodnevnice

Članovi Udruženja Radne akcije Delijski Vis priveli su kraju akciju uređenja sportskog terena u njihovom naselju.

Rad je naš beg od svakodnevnice, naš beg u prijateljstvo i drugarstvo. Nekada su se na “komunističkim radnim akcijama” rađale ljubavi i pravila deca, na našim se neguju prijateljstva i raspredaju filozofije. Danas smo uredili jedan sportski teren u našem naselju, postavili ogradu i odvojili košarkaški od fudbalskog terena, radnici JKP “Parking servis” su postavili reflektore kupljene od donacije Regionalne razvojne agencije “JUG”.

This slideshow requires JavaScript.

Takođe, tokom današnje akcije uručene su zahvalnice gospodinu Dragoslavu Pavloviću, Ivanu Mihajloviću, Dejanu Dimitrijeviću i gospodinu Nikoli Božiću za doprinos i podršku radu našeg udruženja. Pored toga, postavljene su nove table i novi obruči kao i tri nove klupice.

  „Javno komunalno preduzeće „Mediana“ otvoreno je za svaki vid saradnje i sa  svima koji se bave uređenjem životne sredine i okoline“, istako je Dragoslav Pavlović, direktor JKP „Mediana“. „Radnim  akcijama Delijski Vis pomažemo u svakoj njihovoj akciji. Donirali smo klupice,  uredili zelenilo i betonski teren kao i žicu kojom će ograditi igralište“.

Pavlović je dodao da je njima važna saradnja sa građanima jer su oni ti koji ukazuju na probleme koje je potrebno rešiti, ali i na potrebe koje imaju kako bi im se izašlo u susret.

 „Postoje i ljudi kao što je ova grupa mladih koja je do sada napravila pravo čudo na Delijskom Visu. Oni ne samo da imaju ideje i sugestije, već se late posla i te ideje pretvaraju u realnost. Puno je lepih lokacija koje su oni uredili i mi ćemo im uvek pružiti pomoć kao i ostalim ljudima koji žele da ulepšaju svoj grad“, istako je Pavlović.

 

 

 

Takođe pročitajte

Izložba “Tu mač” u Leskovačkom kulturnom centru

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, otvaranje izložbe fotografija “Tu mač”, najavljeno za 4. mart, odlaže se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.