Trodnevni popust na prtljag na linije Wizz Air

Tarifa za svaki komad predatog prtljaga će biti snižena za 33 posto u naredna tri dana, počev od 5. avgusta pa sve do 7. avgusta u ponoć. Snižene tarife će biti dostupne i na svaki komad prtljaga koji u ovom periodu bude dodat na već postojeće rezervacije.Ovo važi za predati prtljag koji bude plaćen unapred preko sajta wizzair.com ili preko WIZZ-ove aplikacije za mobilne telefone.

Omogućili smo putnicima uštede tako što smo dozvolili da samostalno izaberu šta im je potrebno tokom leta i da samo to i naruče i plate prilikom rezervacije. Zato smo našim putnicima ponudili dve opcije za predati prtljag sa limitom od 23 kg i od 32 kg.

Tokom promocije, predati prtljag može biti dodat na sve rezervacije već od 10 evra. Nadoknade zavise od linije, a putnici jednostavno mogu pronaći tačan iznos doplate za prtljag korišćenjem našeg kalkulatora koji je dostupan na sajtu wizzair.com: https://wizzair.com/en-GB/wizzbaggagefeecalculator.

„Drago nam je da možemo da ponudimo ovu sjajnu mogućnost za naše putnike kako bismo poboljšali njihovo iskustvo tokom putovanja, a da u isto vreme zadržimo niže cene. Tokom naše specijalne letnje promocije snizili smo za 33% doplatu za predati prtljag, koja je sada već od 10 evra i zahaljujući kojoj putnici neće imati problem da spakuju sve što im je potrebno za put ili da ponesu dodatne suvenire dragim osobama sa svog nezaboravnog putovanja, izjavila je Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktor službe za odnose sa javnošću Wizz Air.

Takođe pročitajte

Old Timer Fest sa više od 30 hiljada posetilaca-Točak razvoja manifestacionog turizma u Nišu

Povećanju turističkog prometa i broja noćenja u Nišu u junu ove godine doprineli su domaći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.