ilustracija

Tribina o vantelesnoj oplodnji u Lutkarskom pozorištu

Udruženje Šansa za roditeljstvo za sve zainteresovane parove i pojedince kojima su potrebne informacije o procesu vantelesne oplodnje organizuje jedinstvenu tribinu pod nazivom: „Pomerimo granice vantelesnom oplodnjom“.
Tribina će se održati 19. maja u sali Lutkarskog pozorišta, ul. Bulevar Zorana Đinđića br. 7 u Nišu s početkom u 12 časova.

Predavači na Tribini su eminentni stručnjaci iz oblasti steriliteta i vantelesne oplodnje iz Srbije i inostranstva i govoriće na temu postupka biomedicinski potpomognute oplodnje, donacije i pratećih analiza i priprema za ulazak u postupak vantelesne oplodnje.

Predavači i gosti na tribini su: prof. dr Jasmina Popović, načelnica Odeljenja za humanu reprodukciju KC Niš, dr Nebojša Marković iz Specijalne bolnice za lečenje steriliteta „Spebo medical“ (Leskovac), dr Pappas Hristos iz grčke klinike „Embyolab“ (Solun), prof. dr Vesna Kopitović iz Specijane bolnica Ferona (Novi Sad) i dr Milica Janičijević iz Specijalne bolnice sa porodilištem „Jevremova“ (Beograd).

Nakon oficijalnog dela predavanja na određene teme o lečenju neplodnosti, održaće se diskusija sa prisutnim parovima i pojedincima.

U organizaciji Udruženja Šansa za roditeljstvo nakon završenih predavanja biće organizovane individualne potpuno besplatne konsultacije za parove i pojedince sa prisutnim stručnjacima.

Svi zainteresovani, zbog ograničenog broja prijava, besplatne konsultacije sa lekarima mogu zakazati na telefon Udruženja 061/624-5224 ili na mejl [email protected]

Udruženje Šansa za roditeljstvo – Udruženje parova Srbije u borbi za potomstvo je dobrovoljna, nevladina, neprofitna organizacija nastala kao podrška parovima koji se bore sa infertilitetom u Srbiji. Cilj Udruženja je da ukaže na probleme sa kojima se parovi suočavaju i kroz društveno delovanje utiče na njihovo prevazilaženje i ispunjenje ciljeva u vezi sa poboljšanjem kako uslova tako i kriterijuma za postupak vantelesne oplodnje (VTO) na račun RFZO. Udruženje je osnovano u septembru 2016. godine i član je krovne evropske asocijacije Fertility Europe. Samo integrisanim odgovorom društva može se postaći konačni cilj Udruženja – da svako dobije šansu da bude roditelj.

Takođe pročitajte

Diskus hernija – šta kad leđa jako zabole?

Naizgled bezazlen bol u predelu leđa, otežano kretanje i iznenadna nemogućnost da se savijete mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.