nedelja , novembar 17 2019
Početna / BIZNIS / Takmičenje za srednjoškolce „MET Design Challenge“

Takmičenje za srednjoškolce „MET Design Challenge“

Univerzitet Metropolitan tradicionalno već 12 godina organizuje takmičenja za srednjoškolce, gde im pruža priliku da pokažu svoj talenat, predstave svoje ideje i budu nagrađeni u vidu stipendija i vaučera za pokrivanje određenog iznosa školarine na osnovnim akademskim studijama.

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu će se održati takmičenje iz oblasti dizajna „MET Design Challenge“ 16. decembra, gde se mogu prijaviti srednjoškolci 3. i 4. razreda i osvojiti vrednu nagradu od 1.000€ za studije na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, kao i nagrade partnera.
Takmičenje je individualnog tipa, gde učesnici treba da naprave kreativno rešenje za svoj omiljeni proizvod, koji može doneti profit kompaniji. Tokom takmičenja biće održana i radionica – kako najbolje prodati svoju ideju, koju će održati Milena Kvapil, kreativna direktorka Media Impact Srbija. Pored prve nagrade od 1.000€, drugo mesto donosi vaučer od 500€, a treće mesto 250€ za prvu godinu studija na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.
Prijave su otvorene do 08. decembra. Detaljne informacije o takmičenju se mogu pronaći na sajtu Univerziteta Metropolitan, kao i na društvenim mrežama UM-a.
Prezentacija ideja i proglašenje pobednika održaće se na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu 16. decembra, gde će biti dodeljene vredne nagrade

Takođe pročitajte

Završena 12. Izložba suvenira u Leskovcu

Dvanaesta Izložba suvenira i turističkih publikacija održana je u četvrtak, 14. novembra 2019. godine, u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.