utorak , 11 avgusta 2020

Takmičenje za srednjoškolce „MET Design Challenge“

Univerzitet Metropolitan tradicionalno već 12 godina organizuje takmičenja za srednjoškolce, gde im pruža priliku da pokažu svoj talenat, predstave svoje ideje i budu nagrađeni u vidu stipendija i vaučera za pokrivanje određenog iznosa školarine na osnovnim akademskim studijama.

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu će se održati takmičenje iz oblasti dizajna „MET Design Challenge“ 16. decembra, gde se mogu prijaviti srednjoškolci 3. i 4. razreda i osvojiti vrednu nagradu od 1.000€ za studije na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, kao i nagrade partnera.
Takmičenje je individualnog tipa, gde učesnici treba da naprave kreativno rešenje za svoj omiljeni proizvod, koji može doneti profit kompaniji. Tokom takmičenja biće održana i radionica – kako najbolje prodati svoju ideju, koju će održati Milena Kvapil, kreativna direktorka Media Impact Srbija. Pored prve nagrade od 1.000€, drugo mesto donosi vaučer od 500€, a treće mesto 250€ za prvu godinu studija na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan.
Prijave su otvorene do 08. decembra. Detaljne informacije o takmičenju se mogu pronaći na sajtu Univerziteta Metropolitan, kao i na društvenim mrežama UM-a.
Prezentacija ideja i proglašenje pobednika održaće se na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu 16. decembra, gde će biti dodeljene vredne nagrade

Takođe pročitajte

Onlajn peticija za uključivanje lokalne zajednice u razvoj Stare planine

Kako bi Parkom prirode Stara planina upravljali i meštani, Društvo za zaštitu životne sredine “Stara …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.