Svečani prijem brucoša u novom prostoru

Svečanim prijemom nove generacije studenata i zvanično otvoren novi prostor u kome će raditi nastavni centar Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić. Nastavni centar Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić u Nišu je preseljen u nove prostorije koje se nalaze u ulici Vojvode Mišića broj 48.

“Preseljenje u novi prostor je značajan korak na našem putu ka ostvarenju ciljeva, koji nam omogućava da unapredimo kvalitet rada, prateći svetske trendove. Savremeno opremljene učionice po svetskim standardima, uz iskusne predavače, ponudiće našim studentima još bolje uslove za ostvarivanje vrhunskih rezultata, istakao je u svom obraćanju koordinator nastavnog centra u Nišu, prof. dr Zdravko Skakavac.

Studenti na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić mogu studirati: Pravo, Bezbednost i kriminalistiku, Engleski jezik, Poslovnu psihologiju i Psihoterapiju.

“U kontinuitetu radimo na unapređenju nastavnog procesa i poboljšanju uslova za rad studenata i nastavnog osoblja i na taj način stvaramo bolje mogućnosti za dalji razvoj. Insistiram na konstataciji da na našem fakultetu mladi ne dobijaju, nego stiču diplomu, zato što zaista želimo da im pružimo kvalitetno i funkcionalno znanje, koje će biti  krunisano diplomom, a ova investicija u novi prostor će doprineti tome, rekla je Dekanica Fakulteta za pravne i poslovne studije prof. dr Mirjana Franceško.

Takođe pročitajte

Kako napisati brief za dizajn ambalaže

Brief za dizajn ambalaže predstavlja ključni dokument koji objedinjuje sve potrebne informacije, smernice i očekivanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.