Štrumfovi u Domu vojske

Dečija predstava „Štrumfovi i Majka prirode“, nastala po motivima popularne crtane serije, biće odigrana 11.juna od 17 časova u Domu vojske u Nišu i namenjena je deci od dve do osam godina

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki prolećni bal, Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno „štrumfuju“ u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan da uništi štrumfove. Oteo je Majku prirodu i začarao Štrumfetu da otme od Majke prirode knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć začarane Štrumfete i knjige za upravljanje vremenom želi da dođe do štrumfova. Štrumfovi su u problemu, ali zajedničkim snagama, udruženi uspevaju da omekšaju srce začaranoj, razmaženoj Štrumfeti pomogavši joj u nevolji.

Štrumfeta ponovo uči o prijateljstvu i dobroti i koliko je lepo deliti i dobro i loše sa prijateljima, takođe spoznaju veliku radost koja dolazi kroz pomoć najbližima. Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko, Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspevaju da oslobode Majku prirodu i da strašnog Gargamela preobrate u Dobricu Gargamela koji na kraju pomaže Štrumfovima u pripremama za prolećni bal.

Prodaja karata na BILETARI DOMA VOJSKE  11h – 19h

Informacije na  065/522-13-72

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.