Slavko Štimac i Sergej Trifunović u Cineplexxu u Nišu

Ekipa filma „Ime: Dobrica, prezime: nepoznato“ pozdravila je sinoć publiku u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku.

slavko-stimac-i-sergej-trifunovicGlumci Slavko Štimac i Sergej Trifunović, reditelj filma Srđa Penezić i producent Vesna Golubović Štimac ispraćeni su ovacijama i tako su uveličali prvi radni dan bioskopa u Nišu.

Dobricu život nikada nije mazio. Još kao beba je napušten od roditelja i prvih dvadeset i osam godina svog života provodi u sirotištu ili u zatvoru. Ipak, on bira da u ljudima vidi samo dobro. Svako ko sa njim dođe u kontakt oseća da je u pitanju čovek kakvog nikad nije sreo, i kakvog zaista vredi sresti. Zaljubljuje se u osobu sa dna životne lestvice, čije prostituisanje shvata kao izraz iskrene simpatije, narkomanku, koja čak i dete zloupotrebljava da izvuče pare od njega. To dete, u još uvek neiskvarenom osećanju pravde, pokušava da otvori oči našem junaku i umesto ljutnje, Dobrica se raduje kao da je sve u redu. Nepoverenje prerasta u poverenje, podozrivost u veru, beznađe u nadu. Kako vreme protiče, snaga ljubavi i njegova sposobnost da čini ljude boljima transformišu svet oko njega i prave ga ne onakvim kakav jeste, nego kakav bi trebao da bude…

Takođe pročitajte

Niš beleži sve veći broj turista

Da li se broj turista koji posećuju Srbiju povećava, da li je jug centralne Srbije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.