Sara Kuburić predstavila svoj prvenac „NA MENI JE“ srpskoj publici

Psihoterapeutkinja Sara Kuburić, poznatija na društvenim mrežama kao @millennial.therapist, gde je prati više od 1,6 miliona ljudi, razgovarala je sa svojim čitaocima i pratiocima o svojoj knjizi „Na meni je“ na druženju koje je upriličila izdavačka kuća „Harfa“.
Sara Kuburić je egzistencijalna psihoterapeutkinja sa doktoratom Univerziteta „Sigmund Frojd“ iz Beča, govornica i nedeljna autorka kolumne za USA Today. Rođena je u Jugoslaviji, odrasla u Kanadi, danas živi i radi u Australiji. Iskustvo rata i imigracije u ranom detinjstvu zainteresovalo ju je za ljudsku prirodu i u svom prvencu Sara nam daje vodič kako da se suočimo sa samim sobom i prihvatimo izbore i postupke koji kreiraju našu stvarnost.
Ova mlada uspešna spisateljica, koja i sama pripada milenijalcima, ne obraća se samo ovoj generaciji već koristeći svoj ugao gledanja, daje nove uvide u temu mentalnog zdravlja. Kuburić nudi čitaocima praktične alate kako da iskuse svoje emocije, ali ne budu preplavljeni njima, navodeći ih da postave nežne granice i tako izleče odnose sa drugima i očiste fizičko i mentalno okruženje da bi pronašli sopstveni smisao i svrhu.

„Drago mi je što je moja knjiga ugledala svetlost dana u Srbiji. Nadam se da će moj rad uticati na čitaoce da krenu putem samospoznaje i počnu rad na sebi da bi stvorili prostor za oporavak i rast sopstvenog „ja“,“ rekla je Sara Kuburić povodom izlaska njene prve knjige u Srbiji.
Druženju sa Sarom su prisustvovali „ambasadori” Sarine knjige: Igor Jurić, Dolores Milošev Erdeg, Jelena Jakšić, Sara Oster Rokvić, Danijela Ostojić, Jovana Budima, ali i brojni Sarini čitaoci i pratioci koji su bili najbrži prilikom prijave za ovaj događaj.
Prisutni na događaju imali su priliku da uz topao razgovor razmene mišljenja sa Sarom o temama identiteta i autentičnosti i da svoj primerak knjige oplemene njenim autogramom.
Događaj je ujedno bio i humanitarnog karaktera jer su prijavljeni učesnici uplatili novac Centru za nestalu i zlostavljanu decu, i na taj način postali članovi ovog udruženja.

Takođe pročitajte

Dani banice po 18.put u Beloj Palanci

Manifestacija “Dani banice” ove godine održava se 18. put od 9. do 11. avgusta u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.