petak , 16 aprila 2021
Uručenje kolekcije sabranih dela pobedniku licitacije

Sabrana dela Kerbera prodata na licitaciji, novac za niške inicijative

Specijalna kolekcija sabranih dela legendarne niške rok grupe Кerber prodata su na licitaciji Lokalne fondacije Niš za 17.000 dinara.

Nakon izuzetno uzbudljivog i neizvesnog finiša, najbolju ponudu je dao Dalibor Jevtić, Nišlija koji trenutno živi u Beogradu.
U kolekciji se nalaze svi hitovi koji su obeležili karijeru Кerbera, sakupljeni na jednom mestu, sa potpisima svih aktuelnih članova benda. Pobedniku licitacije kolekciju sabranih dela uručili su članovi benda: Zoran Madić Mada, Tomislav Nikolić i Josip Hartl Joško. Кao malo iznenađenje, Joško je pobedniku licitacije predao i maramu sa logoom Кerbera koju je nosio na nastupima.

Lokalna fondacija Niš se zahvaljuje kompletnoj postavi Кerbera, na podršci i prepoznavanju ideje kao korisne i značajne za Niš i Nišlije, a zahvalnost ide i Daliboru Jevtiću, pobedniku licitacije.

Uručenje kolekcije sabranih dela pobedniku

Кerber ove godine obeležava veliki jubilej, 40 godina rada i postojanja benda. Pre nekoliko dana, objavljen je novi singl pod nazivom „Bestraga sve“

Gale Kerber podržao LFN – VIDEO

Podsetimo, ovo je četvrta uspešno završena licitacija koju realizuje Lokalna fondacija Niš. Novac prikupljen ovim putem, kao i kroz druge aktivnosti, donacije društveno-odgovornih kompanija i pojedinaca, biće uložen u lokalnu zajednicu tako što ćemo podržati najbolje inicijative građana. Zahvaljujući građanima koji su prepoznali i podržali naše ideje, ostvaren je prvi cilj za 2021. godinu i prikupljeno 3.000 evra, koje će nam Trag fondacija duplirati. Prvi konkurs biće raspisan već sredinom februara, kada će na raspolaganju biti 6.000 evra za podršku najboljim idejama u Nišu.

Trenutno je na fb stranici fondacije aktivna licitacija na kojoj se nalazi potpisana ploča Nenada Vasilića, Nišlije i jednog od najpriznatijih kontrabasista i džez muzičara današnjice.

Takođe pročitajte

„San letnje noći“ u Oficirskom domu

Od utorka pa sve do 7. maja u Oficirskom domu otvorena je za posetioce ambijentalna …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.