Program Coca-Cola – Podrška mladima u Nišu

Više od 100 mladih iz Niša imalo je priliku da uči o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla, u okviru prvih radionica održanih u okviru ovogodišnjeg ciklusa programa Coca-Cola podrška mladima.

Osim u Nišu, radionice će biti organizovane tokom proleća u 14 gradova i opština, a sve u cilju da se nezaposleni mladi širom Srbije osnaže. Program će tokom 2019. godine proći više od 1300 mladih, a edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije.

U prethodne dve godine je preko 2.300 mladih u okviru programa Coca-Cola podrška mladima dobilo nova profesionalna i lična znanja koja su ključna za lakše zaposlenje, a više od njih 250 je nakon obuka pronašlo posao. Uz trodnevne radionice, preko 2000 mladih je program prošao kroz digitalnu platformu, koja, putem on-line predavanja, radionice i brojnu literaturu, mladima omogućava dodatnu edukaciju. Posebno nas raduje što smo ovogodišnji program započeli u Nišu, u kome mladi pokazuju izuzetno veliki entuzijazam i želju da se usavršavaju. Do sada je u ovom gradu radionice pohađalo 300 mladih“, navela je Jovana Paljić, predstavnik kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Radionice se održavaju za nezaposlene mlade između 18 i 30 godina u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.
Nakon Niša, radionice se tokom maja i juna održavaju i u Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Pančevu, Smederevu, Aranđelovcu, Kruševcu, Somboru, Požarevcu, Jagodini i Čačku.

Takođe pročitajte

VEČERAS u Salonu 77 – „Mikrokosmos“ Teodore Vojinović

U utorak 14. maja u 19 sati, u Salonu 77 biće otvorena izložba skulptura i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.