sreda , 17 avgusta 2022

Predavanje Vladimira Grbića u okviru “Humanitarne nedelje”

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta iz Niša i Studentska Asocijacija Nova tradicionalno i ove godine organizuju “Humanitarnu nedelju” sa ciljem prikupljanja sredstava za korisnike fondacije “Budi Human” i pripremu novogodišnjih paketića za decu sa Kosmeta.

Humanitarna nedelja započinjem motivacionim predavanjem Vladimira Vanje Grbića, pod nazivom “Moj karijerni put”. Predavanje će biti održano 22. decembra od 17h, putem digitalne platforme ZOOM, a prijava se vrši u okviru formulara koji je dostupan OVDE  do srede, 22. decembra, u 15h.

“Ulaznica” za ovo predavanje biće poslata SMS poruka za pomoć korisnicima fondacije “Budi Human”, Angelini ili Dušanu, deci iz Niša kojima je usled zdravstvenih problema potrebna pomoć. Poziv je otvoren za sve zainteresovane koji žele da svoj kraj godine učine humanim i doprinesu što bržem oporavku naših sugrađana.

Slanje poruka se vrši upisivanjem sadržaja 1172 i slanjem na broj 3030 ili sadržaja 1070 i slanjem na 3030. Ukoliko se novac ne uplaćuje putem poruka, već vrši klasičan prenos novca, potrebno je to učiniti u skladu sa podacima koji se nalaze na sledećim linkovima:

Dokaz o uplati se prilaže u okviru prijavnog formulara (https://forms.gle/zSq376hgoNL7R33L8), na trećem koraku prijave. Svi zainteresovani mogu se prijaviti, a ukoliko postoje teškoće pri prijavi, moguće je obratiti se na e-mail [email protected] ili putem stranice https://www.instagram.com/studentska_asocijacija_nova/?hl=sr.

Drugi deo aktivnosti u okviru “Humanitarne nedelje” biće posvećen prikupljanju materijala za paketiće na Ekonomskom fakultetu, kao i organizaciji humanitarnog bioskopa i humanitarnog kviza za studente.

Takođe pročitajte

„Odrazi jerusalimskog zida“ Branke Jovanović u Salonu 77

U utorak 16. avgusta u 20 sati, u Salonu 77 biće otvorena izložba slika „Odrazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.