Pomozimo Anđeli i Pavlu da otputuju na Svetsko šahovsko prvenstvo

Odlazak Anđele Dimitrijević i Pavla Ćirića na Svetsko amatersko prvenstvo u šahu  u italijanskom gradu Kaljari pod velikim je znakom pitanja jer je za troškove nephodno je obezbediti znatna finansijska sredstva, najmanje 2.500 evra.

Anđela Dimitrijević članica ŠK „Car Konstantin“ iz Niša i Pavle Ćirić član ŠKGN „Nais“ iz Niša jedni od najtalentovanih mladih šahista u Srbiji,aktuelni su Evropski amaterski prvaci u šahu u kategoriji do 1700. Osim mnogobrojnih šahovskihpehara i titula, od kojih je naznačajnija i najsladja ova Evropska osvojena u svom rodnom gradu na Evropskom amaterskom prvenstvu održanom 09-17.06.2017 u Nišu, oni su takođe i odlični učenici u OŠ „Dušan Radović“ u Nišu.

Niš ne pamti ovakav uspeh šahista kada su u pitanju velika takmičenja, naročito jer su u grupi u kojoj su osvojili titule Evropskih šampiona, bili učesnici evropskih zemalja svih starosnih grupa.

„Kao aktuelnim Evropskim amaterskim prvacima Svetska šahovska federacija Anđeli i Pavluplaća smeštaj na Svetskom amaterskom prvenstvu koje će se održati u Kaljariju u Italiji od 21. do 30.aprila ove godine. Međutim njihov odlazak na prvenstvo je još pod velikim znakom pitanja, jerza troškove kotizacije, putne troškove (Niš-Kaljari 1.900 km) troškove pratioca i sve prateće troškove, nephodno je obezbediti znatna finansijska sredstva – min. 2.500 evra. Nadamo se da će uz finansijsku pomoć svih ljudi dobre volje, organizacija i kompanija, Anđela i Pavle učestvovati na ovom takmičenju, navode u zajedničkom saopštenju njihovi roditelji.

Brojevi računa za uplatu finansijske pomoći sa naznakom:Andjela i Pavle, Svetsko amatersko  prvenstvo – Kaljari 2018 

ŠK“Car Konstantin“račun: 125 – 1777769 – 46

ŠKGN „Nais“račun:330-3000854-97

Takođe pročitajte

Humanitarni duh: Projekcija filma ‘Koce zauvek’ i sećanje na nemerljivu snagu porodice Kocić

U okviru ovogodišnjeg progrаmа Leto u Vlаsotincu sinoć je u sаli Kulturnog centrа priređenа projekcijа …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.