nedelja , 29 marta 2020

Poliglotsko veče u Labirintu

Pozivamo vas da 4. septembra, u 19 časova, dođete na Polyglote Cafe u baru Labirint, gde možete vežbati strani jezik u prijateljskom okruženju sa ljudima kojima je taj jezik maternji ili s onima koji ga takođe uče.

I ono što je najvažnije, dobro ćete se zabaviti.

Kako funkcioniše poliglotsko veče ?
1. Dočekaće vas naši koordinatori i uputiti ka stolovima gde možete pronaći ostale ljubitelje jezika kako ćaskaju u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.
2. Upisaćete se čim budete stigli. Pored vašeg imena ispisaćete koji vam je maternji jezik kao i jezike koji vas interesuju.
3. Usmerićemo vas ka stolu za kojim se govori vaš željeni jezik ili ćemo oformiti novi sto ukoliko takav ne postoji.
Na svakom ćete stolu uočiti znak koji simbolizuje jezik kojim se pripadnici tog stola služe. Jedino pravilo je da koristite taj jezik pri razgovoru sa njima.

Možete sesti za bilo kojim stolom i tamo ostati koliko god želite. Možete takođe i da menjate sto kad god poželite i da probate što je moguće više jezika.
Svi su pozvani, bez obzira na uzrast ili nivo znanja jezika. Jedini uslov je da budete prijateljski nastrojeni i otvoreni prema kulturnim razmenama.
Ne brinite ukoliko ste na samom početku učenja jezika jer uvek postoji način da upotpunite svoje znanje. Na primer, veoma je zanimljivo i dosta korisno da samo slušate onog kome je vaš strani jezik maternji, njegov akcenat, reči koje koristi i način na koji formira rečenice.

Ulaz je besplatan, jedino morate da platite piće/hranu, odnosno ono što budete naručili i konzumirali u baru.
Vidimo se !

Takođe pročitajte

Studenti muzikom i pevanjem obeležili Dan studenata Univerziteta u Nišu

Dan studenata Univerziteta u Nišu se tradicionalno obeležava svakog 22. marta. Na ovaj datum, student …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.