PIVSKI festival po 16.put u Ladovici – pank je živ

Festival pank muzike Pivski, biće održan u subotu 22.jula u Ladovici, s početkom u 20 sati. Ovaj jedinstveni skup, koji karakteriše posebna atmosfera i prisustvo publike svih uzrasta, ove godine biće održan 16. put.

Osim bendova iz Ladovice – Cepeni ćunci, Hidrogen i Van Žulj – nastupaće i grupe Patent, Jorgovani i 357.
Predsednik Udruženja Stara škola Ladovica, koje je osnivač festivala, Dragan Janjić, istakao je veliku podršku opštine Vlasotince.
“Lokalna samouprava je shvatila našu ideju i podržavaju nas mnogo više nego ranije. Očekujemo i više publike nego ranije, javili su nam se i oni koji dolaze prvi put – rekao je Janjić.
U ime organizatora, Aleksandra Mladenović je naglasila da će bina i ozvučenje biti mnogo bolji nego ranijih godina, zahvaljujući podršci Turističke organizacije opštine Vlasotince.
Pivski festival, od ove godine, deo je kalendara Turističke organizacije.
“Pivski festival godinama okuplja ljubitelje dobre i kvalitetne pank muzike, ove godine smo ga uvrstili u program rada i podržavaćemo ga i ubuduće – rekla je Sanja Stojiljković ispred TO Vlasotince.
Organizatori su podsetili da je „Pivski“ bila navijačka grupa u Ladovici, koja je bodrila seoski tim „Vidovdan“ koji je osvojio turnir u Vlasotincu. Da bi podržali klub i sakupili nešto novca, navijači su organizovali festival. I danas pomažu klubu od dela prihoda sa festivala.
Inače, ulaznica košta 500 dinara i može se kupiti na licu mesta.

Takođe pročitajte

Slavni violinista dobija laskavu titulu u rodnom gradu

Nišlija Nemanja Radulović, koji godinama živi i stvara u Francuskoj, biće proglašen za počasnog člana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.