subota , 31 oktobra 2020

Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Projekat Evropske unije “EUTEKA – EU u vašoj biblioteci” raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.
Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.
Od ove godine radionice će se održavatii u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu.
Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperatana teme u vezi sa Evropskom unijom.
Ohrabrujemo srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate.
Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.
Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji se može pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2
Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.
Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.
Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: [email protected] ili nas pozovite na 063 385 129.

Takođe pročitajte

Nega kože u hladnim zimskim danima – saveti i preporuke

Bliži se zima i sa njom veoma niske temperature koje imaju i te kako veliki …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.