Otvoren Intersport u Nišu

Nišlije su dobile još jednu Intersport prodavnicu u centru grada, a veliki broj ljubitelja sportske opreme ovom prilikom pokazao je izuzetno interesovanje za širok asortiman poznatih brendova koje nudi Intersport.

Svečanom otvaranju prisustvovao je Većnik za sport prof. Srđan Jovković povodom akcije 100 lopti za osnovne i srednje škole koja će biti sprovedena početkom školske godine u Nišu.
Ovu veliku akciju donacija lopti Intersport je započeo 2017. godine sa ciljem da motiviše mlade da se bave fizičkom aktivnošću i razviju svoju ljubav prema sportu. Vraćanje sporta u škole je važno pitanje, kojim treba da se bave kako gradovi i Ministarstvo, tako i velike kompanije svojim društveno odgovornim akcijama kojima nastoje da podrže decu da se što više bave sportom.
Ponosni smo na činjenicu da se naš lanac objekata širi u Srbiji, i što imamo asortiman koji zadovoljava potrebe svih potrošačkih grupa. Intersport poseduje opremu za sve sportove, počev od košarke, fudbala, preko joge pa do sportova na snegu, a posebno volimo da istaknemo činjenicu da nudimo i opremu za najmlađe. Pored toga, našoj kompaniji je u interesu da sprovede što više ovakvih akcija u što više gradova u Srbiji kako bi najmlađi razvili ljubav prema sportu“ istakla je Marina Đalović, direktor marketinga kompanije Intersport.

Takođe pročitajte

Najpoznatije farmerke na svetu slave 150. rođendan

Ove godine obeležava se 150 godina od nastanka Levi’s® 501® jeansa koji je tokom vremena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.