Novi tržni centar u Nišu

Sekretarijat za planiranje i izgradnju Grada Niša izdao je građevinsku dozvolu za izgradnju tržnog centra“ Delta planet“, na prostoru na kome su se nekada nalazile garaže „Niš-ekspresa“ na Bulevaru Nemanjića, inače jednom od najatraktivnijih prostora u gradu.

Prema rečima načelnika Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte Milana Ranđelovića, Grad je kompaniji „Delta“ izdao građevinsku dozvolu prošle nedelje.

Više od godinu dana, zajedno sa investitorom, radili smo na različitim segmentima pripreme planske i urbanističke dokumentacije. Reč je o ozbiljnom projektu, vrednom preko 50 miliona evra“, rekao je Ranđelović.

Prema ranijim najavama investitora, dodao je Ranđelović, rušenje garaža i drugih objekata koji se sada nalaze na lokaciji na kojoj će se graditi tržni centar, trebalo bi da krene tokom leta, dok bi sama izgradnja objekta započela krajem ove godine.

Prema poslednjim informacijama koje smo dobili od investitora, tržni centar „Delta planet“ trebalo bi da bude završen na jesen 2020.godine“, poručio je Ranđelović.

Takođe pročitajte

Šareni AVA svet se širi!

Na samom početku otvaranja našeg shopping parka, imali smo viziju kaleidoskopa – sveta boja i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.