„Novi lideri“ stižu u Niš

Niš je jedan od 12 gradova u Srbiji gde će se 5.aprila u Oficirskom domu predstaviti projekat AIESEC-a Srbije „Novi lideri“.

Projekat se realizuje od 2006. godine i okuplja više od 500 delegata, mladih lidera iz cele zemlje, sa ciljem da ih motiviše da budu agenti pozitivnih promena u svom okruženju. Ovim projektom AIESEC teži jačanju liderstva širom Srbije, kod svakog mladog čoveka.

„Znajući da je nedovoljna proaktivnost mladih ljudi kao sve veći društveni problem jer na taj način njihov potencijal ostaje neiskorišćen. Stoga očekujemo da projekat,, Novi lideri“ podstakne aktivizam u Srbiji. Ideja je poći od mladih i inspirisati ih na proaktivan način razmišljanja i pokretanja inicijativa kao i razvijanje liderstva, kaže Ivana Vućetić iz Organizacionog tima.

Projekat se sastoji iz dva dela – Lead Up-a i Konferencije Novih Lidera. Na Lead Up-u u Nišu ćete imati priliku da ćujete lidere iz svog okruženja, koji će učestvovati u svojstvu govornika, a neki od njih će održati radionice na kojima ćete moći da steknete konkretne veštine i znanja koja su primenjljiva u poslovnom svetu.

Ovogodišnjom temom ‘’Gde ideje prave prvi korak’’ motivišemo mlade da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou.

 

Takođe pročitajte

Vlasotinački Sportski savez najbolji u Srbiji

Sportski savez opštine Vlasotince najbolji je teritorijalni sportski savez u Srbiji. On je dobitnik najvećeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.