Moravske Toplice– osetite čari vrhunskog hedonizma

Turistička agencija Odeon World Travel pripremila je aranžmane za Moravske Toplice – Terme 3000, destinaciju idealnu kako za porodice sa decom, tako i za mlade parove spremne da se prepuste čarima uživanja udvoje, ali i za sve one koji žele da se opuste, napune baterije i regenerišu svoje zdravlje.

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih Toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.

Agencija Odeon World Travel izdvojila je specijalnu ponudu za Moravske Toplice – Terme 3000 i paket aranžman za hotel Ajda 4*, koji je povezan sa Termalnim parkom panoramskim hodnikom. Hotel Ajda nosi ime po lokalnoj žitarici heljdi, koja gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – možete je naći u jastucima u kojima je zadužena da vam obezbedi miran i dubok san, a u kuhinji obogaćuje ukus lokalnih i drugih jela. Hotel Ajda je najveći je hotel u Termama 3000, koji svojim gostima pruža mogućnost uživanja u hotelskom bazenu, kao i u jednom od najvećih termalnih parkova u Sloveniji.

Terme 3000 su čuvene i po crnoj termomineralnoj vodi koja izvire iz pet izvora na dubini od 1175 do 1467 metara. Voda na izvoru ima 72°C, što je svrstava u sam vrh najtoplijih termomineralnih voda u Sloveniji. Jedinstvena je i u svetu, jer samo veoma retke termalne vode na izvoru dosežu tolike temperature. Ova voda je mutna, slana, ima blag miris nafte i nije pogodna za piće. Prema hemijskom sastavu svrstava se u hipertonične i hipertermalne mineralne vode. Na osnovu ovih karakteristika, crna termomineralna voda iz Moravskih Toplica je još od svog otkrića proglašena prirodnim lekovitim sredstvom koje je i danas izuzetno cenjeno i dragoceno.

Zdravstveni centar Terme 3000 – Moravske Toplice ističe se delotvornim lečenjem u oblasti ortopedije, reumatologije i dermatologije. Termalni park Terme 3000 sadrži veliki broj vodenih doživljaja na dva sprata! Očekuje vas svež i svetao prostor, gde je donji deo namenjen za one živahne i aktivne, dok je gornji deo namenjen za opuštanje i odmor u saunama.

Cena paket aranžmana se kreće od 57€ dnevno po osobi na bazi polupansion usluge, a ponuda važi u terminima: 25.11-26.12.2017. i 02.01-02.03.2018. U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 godina boravi BESPLATNO.

Ukoliko želite da razmazite svoja čula, zaboravite na stres i prepustite se uživanjuu Termama 3000, a turistička agencija Odeon World Travel očekuje vaš poziv kako bi ispunila vaše snove.

PR

Takođe pročitajte

Čudesna metoda spasavanja krvi na niškoj Klinici za kardiohirugiju

Srbija je postala jedna od pet zemalja na svetu gde se primenjuje metoda kojom se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.