Moravske Toplice– osetite čari vrhunskog hedonizma

Turistička agencija Odeon World Travel pripremila je aranžmane za Moravske Toplice – Terme 3000, destinaciju idealnu kako za porodice sa decom, tako i za mlade parove spremne da se prepuste čarima uživanja udvoje, ali i za sve one koji žele da se opuste, napune baterije i regenerišu svoje zdravlje.

Moravske toplice nalaze se na samom severoistoku Slovenije. Prirodni uslovi Moravskih Toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.

Agencija Odeon World Travel izdvojila je specijalnu ponudu za Moravske Toplice – Terme 3000 i paket aranžman za hotel Ajda 4*, koji je povezan sa Termalnim parkom panoramskim hodnikom. Hotel Ajda nosi ime po lokalnoj žitarici heljdi, koja gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – možete je naći u jastucima u kojima je zadužena da vam obezbedi miran i dubok san, a u kuhinji obogaćuje ukus lokalnih i drugih jela. Hotel Ajda je najveći je hotel u Termama 3000, koji svojim gostima pruža mogućnost uživanja u hotelskom bazenu, kao i u jednom od najvećih termalnih parkova u Sloveniji.

Terme 3000 su čuvene i po crnoj termomineralnoj vodi koja izvire iz pet izvora na dubini od 1175 do 1467 metara. Voda na izvoru ima 72°C, što je svrstava u sam vrh najtoplijih termomineralnih voda u Sloveniji. Jedinstvena je i u svetu, jer samo veoma retke termalne vode na izvoru dosežu tolike temperature. Ova voda je mutna, slana, ima blag miris nafte i nije pogodna za piće. Prema hemijskom sastavu svrstava se u hipertonične i hipertermalne mineralne vode. Na osnovu ovih karakteristika, crna termomineralna voda iz Moravskih Toplica je još od svog otkrića proglašena prirodnim lekovitim sredstvom koje je i danas izuzetno cenjeno i dragoceno.

Zdravstveni centar Terme 3000 – Moravske Toplice ističe se delotvornim lečenjem u oblasti ortopedije, reumatologije i dermatologije. Termalni park Terme 3000 sadrži veliki broj vodenih doživljaja na dva sprata! Očekuje vas svež i svetao prostor, gde je donji deo namenjen za one živahne i aktivne, dok je gornji deo namenjen za opuštanje i odmor u saunama.

Cena paket aranžmana se kreće od 57€ dnevno po osobi na bazi polupansion usluge, a ponuda važi u terminima: 25.11-26.12.2017. i 02.01-02.03.2018. U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 godina boravi BESPLATNO.

Ukoliko želite da razmazite svoja čula, zaboravite na stres i prepustite se uživanjuu Termama 3000, a turistička agencija Odeon World Travel očekuje vaš poziv kako bi ispunila vaše snove.

PR

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.