sreda , 7 decembra 2022

“Miholjski susreti sela 2022” u Medveđi u znaku igre, zakuske i sporta

U subotu, 8. oktobra u selu Ravna banja održani su, drugi po redu, Miholjski susreti sela. Ovogodišnju manifestaciju je otvorio Rade Perović, zamenik predsednika opštine Medveđa.

Nakon ceremonije zvaničnog otvaranja, bogat sportski deo manifestacije otpočeo je turnirom u malom fudbalu. Učesnici su se takođe takmičili u disciplinama: Skok u dalj (deca), Trčanje na 100m (deca), Prenošenje jaja u kašikama (deca), Skok u dalj (odrasli), Nadvlačenje konopca (odrasli), Bacanje kamena s’ramena (odrasli) i Presecanje trupaca motornom testerom (odrasli).

This slideshow requires JavaScript.

Za vreme održavanja sportskog dela susreta, meštani sela sa teritorije opštine Medveđa, takmičili su se u pripremanju hrane, jela u kotliću i specijaliteta pod sačem, a meštani ovogodišnjeg domaćina, sela Ravna banja, pripremali su i jagnjeće i praseće pečenje na ražnju.

Za učešće u takmičenjima, svi takmičari su dobili medalje koje im je uručila Ivana Nikolić, pomoćnica predsednika opštine, dok je pehare najboljima uručio zamenik predsednika opštine Medveđa, Rade Perović.

Po završetku takmičarskog dela Miholjskih susreta sela u Ravnoj banji, prisutni meštani i gosti su posluženi pripremljenih specijaliteta.

Pokrovitelj manifestacije Miholjski susreti sela je Ministarstvo za brigu o selu, a organizator Opština Medveđa uz pomoć Turističke organizacije i Sportskog saveza opštine Medveđa.

Takođe pročitajte

Društvene mreže u službi komunikacije i menjanja loših navika

Retko koje javno, a pogotovo komunalno preduzeće može da se pohvali redovnim aktivnostima na društvenim …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.