Letovi od Niša do Berlina dva puta nedeljno od 4.septembra

PRVI let iz Srbije na novoj liniji iz Niša do Berlina niskotarifna avio kompanija  RYANAIR najavila je za 4. septembar ove godine.Očekuju se da će ova linija doneti oko 30.000 putnika a letovi se planiraju četvrtko i nedeljom.

Ryanair sa zadovoljstvom otpočinje poslovanje na srpskom tržištu i raduje se što će uticati na razvoj srpskog turizma, saobraćaja i otvaranje novih radnih mesta.

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Berlin puštanjem u prodaju avio karte sa početnom cenom od €24,99 za putovanja od septembra do novembra 2016.godine. Ove niske cene karata će biti dostupne na sajtu www.ryanair.com do srede u ponoć 27. aprila 2016. godine.

Izvršni Direktor Marketinga i Prodaje za Istočni Mediteran  Chiara Ravaraiz Ryanair-a izjavila je:

“Ryanair se raduje objavljivanju dolaska u Srbiju i otvaranjusvoje 32. destinacije. Takođe se raduje početku letova od septembra 2016. godine sa linijom za Berlin Schonefeld koja će doneti 30.000 putnika na godišnjem nivou. Putnici iz Srbijevećmogu da očekuju poboljšanje usluga Ryanair-a u predstojećim mesecima kao i nove enterijere aviona, nove uniforme ali i više novih linija i to sve kroz program ‘Always Getting Better’ jer Ryanair, pored niskih cena avio karata, svojim putnicima nudi još mnogo više.

 

 

Takođe pročitajte

Old Timer Fest sa više od 30 hiljada posetilaca-Točak razvoja manifestacionog turizma u Nišu

Povećanju turističkog prometa i broja noćenja u Nišu u junu ove godine doprineli su domaći …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.