nedelja , 28 novembra 2021

Leto u Vlasotincu – promene u završnici

U završnoj nedelji manifestacije Leto u Vlasotincu, zbog najavljene kiše, došlo je do promene termina održavanja pojedinih delova programa, kaže direktor Kulturnog centra Boban Dimitrijević.

Koncert Gradskog orkestra Vlasotinca odložen je do daljnjeg, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o novom terminu održavanja. Koncert niškog džez orkestra Big bend će umesto 24.jula, biti održan u četvrtak 2.avgusta u 20.30 na platou ispred zgrade opštine.

Za sredu 25.juli u 20.30 ostaje koncert romansi, starogradske i evergrin muzike Miloša Radovića koji će pevati u dvorištu Kulturnog centra, a ukoliko vremenske prilike to ne dozvole, koncert će održati u galeriji Kulturnog centra na keju. Ispred ove galerije u petak 27.jula u 20 sati biće izvedena dečja predstava „Čokoladovići“ Dragana Radovića.

U četvrtak 26.jula od 20 sati, u Manakovoj kući u Beogradu, biće predstavljeno Vlasotince i manifestacija Vinski bal. Dani Vlasotinca u Beogradu deo su ovogodišnjeg programa Leto u Vlasotincu, koje je počelo 4.a završava se 27.jula.

Organizator je Kulturni centar.

Takođe pročitajte

Nagrada Niškog salona Mariji Dragojlović i ciklusu „Sedam mora“

Кomisija u sastavu Tatjana Perevalov, dizajner tekstila i profesor u Umetničkoj školi u Nišu, Emilija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.