četvrtak , 4 juna 2020

Lepši Dom i EnterijerNA Vam poklanjaju projekat enterijera

Stiglo je proleće, budniji smo i inspirisaniji. Lepo vreme je obično praćeno potrebom za promenama – u ličnim navikama, ali i prostoru koji nas okružuje

Za sve Vas koji ovog proleća planirate promenu životnog prostora, bilo da je u pitanju selidba u novi stan i ponovni početak ili popularno nazvani „makeover“ portal Lepši Dom donosi iznenađenje.

U saradnji sa Nevenom Antić, koja stoji iza platforme za online dizajn enterijera EnterijerNA, odlučili su da nekome od Vas ovo proleće ulepšaju besplatnim projektom enterijera.

Nevena će pobedniku pokloniti projekat, koji će sadržati rešenje prostorije u osnovi, moodboard, 3d model, spisak za kupovinu… Predmet projekta može biti bilo koji segment doma, ali ne i open space prostor. Dakle – kupatilo, spavaća, dnevna, dečija soba, hodnik…

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da se prijavite na Nevenin e-mail: [email protected], nakon čega ćete dobiti kratak upitnik.

Prijave su otvorene dve nedelje. Nakon toga sledi uži izbor u koji će ući Vas petoro. Ovaj proces će trajati nedelju dana i u okviru njega ćete Neveni poslati fotografije prostora koji želite da uredite i odgovore na nešto duži upitnik.

Uslovi učestvovanja su da:

Pratite profil @enterijerna na Instagramu
Pratite profil @lepsidom na Instagramu
Postavite na svoj Instagram profil ili story inspiracijsku fotografiju enterijera, uređenu u stilu koji Vam se dopada i tagujete oba profila. Možete koristiti tagove #lepsidom i #enterijernaklik
Pobedničko rešenje će biti praćeno tekstom na portalu Lepši Dom, u kome će biti prikazan proces od postavljanja koncepta do finalnog rešenja.

Podelite ovu informaciju sa prijateljima koji menjaju životni prostor.

Takođe pročitajte

Tri jednostavne stvari koje vam dozvoljavaju da jedete šta hoćete i budete fit

Možda niste od onih ljudi koji zbog genetike mogu da se izvuku i da jedu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.