petak , 23 oktobra 2020

Juniorska bokserska reprezentacija Srbije – Pripreme na Vlasini

Zbog pandemije virusa covid 19, već duže vreme sva sportska takmičenja su prestala. Bez obzira na činjenicu da nema takmičenja sportisti ne miruju i koriste ovo letnje vreme da treniraju.

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije organizovane su pripreme talentovanih boksera Srbije i to tako što su bazni kampovi organizovani po regionima Srbije. Za region Vojvodine to je banja Koviljača, za Šumadiju Zlatibor, za Beograd Avala, a za jugoistok Srbije kamp je na Vlasinskom jezeru.

Pripreme talentovanih boksera vodiće tri trenera iz Niša i Surdulice, dok će im u radu svojim iskustvom i stručnim savetima pomagati trener sa Kube Horhe Luis Frometa Matoš, koga je Bokserski savez Srbije angažovao od nedavno za selektora reprezentacije Srbije. Frometa je jedan od najcenjenijih stručnjaka na Kubi i radiće sa Srpskim bokserima koji se pripremaju za Olimpijske kvalifikacije u Londonu. Takođe, on će držati predavanja i trenerima  sa ciljem da se unapredi sistem rada i rezultati naših boksera budu još bolji.

This slideshow requires JavaScript.

Na pripremama na Vlasinskom jezeru koje su počele od 23.avgusta i koje će trajati do 31. avgusta, nalazi se Milan Stanojević iz Vlasotinca, član bokserskog kluba “Arena”. Milan boksuje u uzrastu juniora u kategoriji do 65 kilograma. Ovaj talentovani bokser već četvrti put učestvuje na pripremama reprezentacije Srbije, a prošle godine je učestvovao i na juniorskom Evropskom prvenstvu u Gruziji gde se plasirao na 5. mestu.

Činjenica da bokser našeg kluba u kontinuitetu učestvuje na pripremama reprezentacije i osvaja plasmane na velikim međunarodnim takmičenjima je dokaz da se u našem klubu kvalitetno i vredno radi sa decom, a svaki uspeh našeg kluba za nas je podsticaj da u buduće još vrednije radimo, rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba “Arena” Vlasotince.

Takođe pročitajte

Medijsko prelistavanje sa Dušanom Gajićem

EU info kutak u Nišu organizuje novo „Medijsko prelistavanje sa…“  u ponedeljak, 26. oktobra od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.